1/10 anonim válasza:
Valószínűleg. Azok nevében akik még nem látták: köszönjük a spoilert...
2/10 anonim válasza:
"Azok nevében akik még nem látták: köszönjük a spoilert..."
Ebben mi a spoiler? Mindannyian tudtuk ezt a történet legeslegeleje óta...
3/10 anonim válasza:
kedves előző válaszoló: ki az a mindenki? :))
4/10 anonim válasza:
Sztem mindenki aki követi a történetet. Nyilvánvaló volt,h Minato Naruto apja. Nekem legalábbis az volt és emlékszem,h mikor kimondták h ő Naruto apja, akkor külföldi oldalon is ahová szokott előzetes felkerülni a fejezetekből, sokan azzal viccelődtek,h mekkora nagy titok, mintha senki se számított volna rá. Olyan kaliberű "titok", mint Ichigo anyja a Bleachben.
5/10 anonim válasza:
aha... hát én pl akkor tudtam meg mikor néztem az animét
6/10 anonim válasza:
tiszta hülyeség h ez a kis infó spoiler. most nem hiszem h van valaki aki aki nem jött rá h minato naruto apja. végülis minek zárta volna bele a kilencfarkút egy idegen gyerekébe?? fuck logic
7/10 NDorika válasza:
Melyk reszben tudja meg NAruto hogy kik is a szulei??
8/10 anonim válasza:
Előző válaszoló: ha kérdezed akk ez neked SPOILER lesz:
Az apját akkor ismeri meg, miután Pein lerombolja Konohát és Naruto feloldja a Kyuubit elnyomó pecsétet.
Az anyját meg akkor, mikor KillerBee-vel gyakorol,h irányíthassa a Kyuubit.
9/10 anonim válasza:
Ichigo anyjában mi nem volt meglepő?
10/10 anonim válasza:
Azért Ichigo anyja teljesen más tészta volt.
Spoiler
Sejtette a franc, hogy hollow meg quincy is van benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!