Csak nekem tűnik úgy, hogy Kishimoto ezt a csatát már teljesen elhúzza? (naruto)
Nekem is eléggé húzottnak tűnik... Bár szerintem a Pein harc óta már nem az igazi (természetesen azóta is voltak király részek, de valahogy nem olyan mint volt).
A csata, meg ha lehet ilyet mondani, és nem bántok meg vele senkit, de szerintem elég gagyi... Remélem a végkifejlet jó lesz
Az utolsóval mélységesen egyet értek. A ˝jók˝ valamiért mindig mindent túlélnek. A halál torkából is kimásznak, igazi Bear Grylls túlélés törvényei.
Érdekes, hogy mindig jön egy nagy és legyőzhetetlen gonosz és pár nyomoronc ninja-gyerek seperc alatt legyőzi. Ráadásul az elejétől kezdve a kedvenceim hullottak, mint a legyek. Ki ne találják már, hogy a legelején még, mikor mindegyik kis nyomi volt, valahogy mindig legyőzték a náluk jóval képzettebb ninjákat, ráadásul felnőtt segítsége nélkül. És tudjátok mi idegel a legjobban? Hogy mikor a kedvenceimet nyírják, akkor alá ilyen győzelmi-vidám zene megy alatta. Mintha örülni kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!