Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyszer filmekben akarnék...

Egyszer filmekben akarnék szerepelni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Főiskola választás előtt állok. Ha szakmámban maradok, akkor villamosmérnökként mennék tovább. De minden vágyam az, hogy filmekben szerepeljek. Ezért gondolkoztam a színészeten is.

Igazából leginkább akciófilmekben. Ezért már régóta thai boxolok is. Nem sokára versenyezni is fogok. Megpróbálnék igazi harcosként szerepelni egyben. Rájöttem, hogy az élet egy nagy játék és nem azon akarok lenni, hogy csak az állandó fizetni valón járjon az eszem. Vagy hogy mennyi pénzem is van. Persze fontos ez is azért hogy megéljek valamilyen szinten. De sokkal inkább akarnám leélni az életem, hogy filmekben szerepeljek. Egyben ezzel a sporttal is kezdeni valamit.

Láttam sokan írták a protekciót. A családban van egy híres színésznő, nevet nem akarok írni. Talán ő is tudna segíteni az előre jutásomban. De jobb szeretném magam.

Mit ajánlanátok, hogyan csináljam?

2013. aug. 6. 23:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mi lett a filmsztári ambícióidból így 9 év múlva. :)
2022. febr. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!