Filmekben szeretnék szerepelni. Hol keresgéljek meghallgatások után?
Állítólag tehetséges vagyok a színészkedésben,már 9 éves koromban elhatároztam hogy színésznő leszek. Nagyon szeretnék filmekben szerepelni..nem is a pénz miatt (sőt egyáltalán nem) hanem mert nagyon élvezném az egészet. Talán reklámokban is szerepelnék,de az álmom az hogy egyszer egy 'nagyobb' filmben is játszak.
Lehet kicsit giccsesen hangzik vagy bugyutának tűnhetek de nekem komolyan ez az álmom és nem félek kergetni az álmaim.
Tudom hogy általában a színpadi színészkedéssel szokták kezdeni a színészek de engem megmondom őszintén a filmes szereplések érdekelnek.
15 éves vagyok (talán fiatalnak tűnök ehhez de a filmekbe kellenek fiatalabb szereplők is.)
Az lenne a kérdésem hogy hol kutakodjak ilyen meghallgatások után,vagy hogy működik ez a filmes dolog? Mert nem sok infom van erről az egészről..
Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!