Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kifogytam az ötletekből....

Kifogytam az ötletekből. Milyen jó sorozatok vannak még?

Figyelt kérdés

Van egy listám, hogy mik tetszettek. Vagy ezekhez hasonlóak érdekelnének vagy olyanok amiket ti néztek még(akkor is ha más stílus) és a listámból is szerettek párat, hátha egyezik az ízlésünk és felfedezek valami jót :)

Nem sorrendben:

Game of thrones

Walking dead

Vikings

Dexter

Haven

Alphas

Under the dome

Arrow

Supernatural

True blood

Ray Donovan

Fringe

Grimm

Revolution

Hannibal

2013. aug. 6. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Gyilkos elmek,Dr. Csont, Castle, Szokes, Hosok, Az internatus, Gyilkos hajsza, A Harper sziget (szerintem ez tetszeni fog).

Ami meg bejon, de nem gailkoosos: Igy jartam anyatokkal, Ket pasi meg egy kicsi, South Park, A palota ekkove, Yi San, A kiralyi haz titkai, A silla kiralysag ekkove.

2013. aug. 6. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Maffiózók

- sorozat -

(The Sopranos, 1999) [link]

Szerintem egy olyan zseniális sorozat, amelyben nem fogsz csalódni.

[link]

2013. aug. 6. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Pretty Little Liars, Teen Wolf, The Vampire Diaries.

Ezek legjobbak!!! De a legjobb sztem a True Blood utána a PLL utána a TVD utána pedig a TW. :)

2013. aug. 6. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Doctor Who, Sherlock, Két pasi meg egy kicsi,
2013. aug. 6. 10:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Jöhetnek még. A maffiózókkal bepróbálkozom :) A gyilkos hajsza és gyilkos elmék azok jók voltak, csak lemaradtak a listáról. A dr. csont, castle féle sorozatok nem jönnek be,ázsiaiak megint nem. A szökést, internátust, hősöket elkezdtem de fel is adtam. A harper sziget valamiért megint csak nem tetszős volt. Két pasi meg egy kicsi jó volt nagyon amig Charliet le nem váltották, south park már elment olyan irányba ami nem jön be. Tini sorozatoktól csak ingerült leszek :D nem tudom miért. A true bloodot sem a szerelmi szál miatt néztem, hanem mert a vámpírok kegyetlenek de mégis emberiek voltak, az 5. évadnál már igen csak erőt kellett vennem magamon, hogy a párducos részeken túl jussak,az új évad már megint csak egy másik dimenzió csak azért nézem, mert ha már idáig eljutottam akkor már csak azért is végig csinálom :D Ezeket nem kritikából írtam, hanem azért hogy ha még ír valaki akkor tudja, hogy mik azok amik nem is esélyesek nálam.
2013. aug. 6. 10:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Sherlock bassz az is lemaradt, de azt imádtam nagyon! De nem az amerikai Lucy Lius változatot hanem a másikat:D
2013. aug. 6. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Breaking Bad, Oz, The Wire, Battlestar Galactica, Spartacus, American Horror Story, Twin Peaks, Monster(anime).
2013. aug. 6. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Róma, Lost in Austen, A profécia, The Lying Game, Misfits :)
2013. aug. 6. 10:48
 9/10 A kérdező kommentje:
American Horror story,The wire, a prófécia na ezek szerintem fognak tetszeni :) Monster nagyon érdekesnek tűnik, ami még anime és nagyon szerettem a Death Note. Twin Peaks,Misfits megvolt jó volt :)
2013. aug. 6. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Lost, A bárka

bár ezeknek nem vagyok kibékülve a végével...

Jóbarátok

Szökés

Torchwood

Egészen más kategória, de én imádom: A farm ahol élünk

2013. aug. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!