Most akkor miről is szólt a tökéletes trükk?
Sajnos régen láttam már a filmet és neveket nem tudok mondani, de próbálok egyértelmű lenni:
Van az az ikerpár, akié az eredeti teleportáló ember trükk, mindig cserélik a szerepet: egyikük a bűvész a másikuk a trükkmester és a valóéletben is cserélgetik, hogy ki kivel él. Van a vetélytársuk, aki viszont tesla segítségével klónozza és teleportálja magát, így csinálja a trükköt.
köszönöm :)
első: igen a christian bale-es részek nem voltak olyan tiszták.
amúgy nekem is az jött le a filmből, hogy klónozza, aztán mindig megöli magát, de több helyen is olvastam h lehet h nem így van :D
Elég sok fórumot olvastam a filmről és sok minden nem egyértelmű. Az alap story az az, amit leírt az első válaszoló. Csakhogy, a film jó része nem is történik meg, mivel egymás naplójából olvassák a másik életét és mi ezt látjuk. Mivel a naplók szándékosan cseréltek gazdát, ezért nagyon sok minden csak a másik félre vezetésére van leírva.
Borden sztorija nagyjából tiszta, nincs benne annyira sok kérdés.
Angier-nél már más a helyzet, van olyan elmélet, hogy Tesla gépe nem működött és az ő teleportáló ember trükkje másképp volt megoldva, valószínűleg egy másik hasonmással, egy jobbal. Az egész csak Borden tőrbecsalására/megölésére volt kihegyezve.
Persze ez egyáltalán nem biztos, csak egy elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!