Mi a véleményetek az új doktorról? (Doctor who)
Az első benyomásom az volt a bemutatkozó vivi láttán ,te jó ég,ez egy szadista.De komolyan,aztán megnéztem egy párszor ,na ó legalább szásszor és meggyözőtt.Elhittem ,hogy Ő a Doktor.Amúgy valahol olvastam,hogy a 6.Doktor személyiségéhez fog hasonlítani,szerintem lessz benne egy kis 3.Doktoros energia(pl .karate,akciofilm feeling)és talán egy csipet 4.Doktoros humor.Moffat nyilatkozta,hogy mig Matt-nél érezhető volt a fiatal testeben idős lélek ,addig Capaldi-nál érezhető lessz ennek fordítottja,idős testben gyrekes,fiatalos lélek,tényleg ezt nyilatkozta,amugy már nagyon várom,és remélem valamelyest elkaszállják a romantikus szálakat,mert már nagyon latin amerikai szappanoperás hangulata lett ,köszönhetően River-nek.Jó karakter ,de most komolyan a Doktor felesége,WTF.
De eltértem a témától,szóval kiváncsian várom mit hoznak ki belőle.
Láttam pár videót a korábbi alakításairól... Hát nekem úgy jött át, mint egy brit Mucsi... Ami tetszik...
Adja az ég, hogy helyrerázza a sorozatot, már nem bírom elviselni Matt Smith-t, meg a nyálba és tejsodóba áztatott Fantasy Who-t...
Én sci-fi-ként ismertem meg a sorozatot, és nagyon remélem, hogy Capaldi ezt a stílust rángatja magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!