Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új doktorról? (Doctor who)

Figyelt kérdés
Peter Capaldi nekem elég szimpinek tűnik, bár elég szokatlan , hogy ennyivel idősebb az elődjénél. Szerintetek, milyen karaktere lesz? Úgy gondolom, hogy inkább most a 9es doki személyiségéhez fog hasonlítani. Ti mit gondoltok? :)

2013. aug. 5. 18:13
1 2 3
 21/26 tamka válasza:

Az első benyomásom az volt a bemutatkozó vivi láttán ,te jó ég,ez egy szadista.De komolyan,aztán megnéztem egy párszor ,na ó legalább szásszor és meggyözőtt.Elhittem ,hogy Ő a Doktor.Amúgy valahol olvastam,hogy a 6.Doktor személyiségéhez fog hasonlítani,szerintem lessz benne egy kis 3.Doktoros energia(pl .karate,akciofilm feeling)és talán egy csipet 4.Doktoros humor.Moffat nyilatkozta,hogy mig Matt-nél érezhető volt a fiatal testeben idős lélek ,addig Capaldi-nál érezhető lessz ennek fordítottja,idős testben gyrekes,fiatalos lélek,tényleg ezt nyilatkozta,amugy már nagyon várom,és remélem valamelyest elkaszállják a romantikus szálakat,mert már nagyon latin amerikai szappanoperás hangulata lett ,köszönhetően River-nek.Jó karakter ,de most komolyan a Doktor felesége,WTF.

De eltértem a témától,szóval kiváncsian várom mit hoznak ki belőle.

2013. szept. 2. 00:46
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
#18 Egyetlen szavamat nem tudod megcáfolni, majd akkor gyere vissza, ha lesznek érveid (ha egyáltalán tudod mi az) ;)
2013. szept. 2. 09:02
 23/26 Gőte ***** válasza:

Láttam pár videót a korábbi alakításairól... Hát nekem úgy jött át, mint egy brit Mucsi... Ami tetszik...

Adja az ég, hogy helyrerázza a sorozatot, már nem bírom elviselni Matt Smith-t, meg a nyálba és tejsodóba áztatott Fantasy Who-t...

Én sci-fi-ként ismertem meg a sorozatot, és nagyon remélem, hogy Capaldi ezt a stílust rángatja magával...

2013. dec. 7. 20:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Négy részt láttam a nyolcadik évadból, és szerintem egyre jobb. Kell szerintem legalább egy évad, hogy teljesen kiforrjon, de addigra valószínűleg felzárkózik nálam a 10-11. szintjére :)
2014. szept. 21. 13:58
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Kennedy, már miért kéne egyetlen szavadat is megcáfolni? :O Egyszerűen felsoroltál pár tényt egy ötven éve futó sorozat egyetlen, amúgy zseniális epizódjáról, majd a magad sznob, okoskodó stílusában hozzáfűzted, hogy neked ezek miatt a dolgok miatt nem tetszik. Nekünk tetszik, szóval ebből nyilvánvalóan következik, hogy számunkra nem az adja egy sorozat minőségét, mint számodra - elég siralmas lenne, ha azonos, objektív szempontok alapján lenne meghatározva, hogy jó-e egy sorozat, és tetszhet-e az embereknek. Szóval ezen nincs mit megcáfolni, csak vállat vonni, és megkérdezni, hogy "na és, kit érdekel?" Mondjuk az, hogy idejössz szörnyülködni, hogy másoknak a tiédtől eltérő ízlésük van, szvsz kifejezetten szánalmas, de hát nem kötök bele, ha erre akarod szánni az idődet, akkor csináld csak.
2014. okt. 4. 13:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Az elején elég antipatikus volt, főleg a holdas részben, de már nagyon szeretem
2016. jan. 19. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!