Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új doktorról? (Doctor who)

Figyelt kérdés
Peter Capaldi nekem elég szimpinek tűnik, bár elég szokatlan , hogy ennyivel idősebb az elődjénél. Szerintetek, milyen karaktere lesz? Úgy gondolom, hogy inkább most a 9es doki személyiségéhez fog hasonlítani. Ti mit gondoltok? :)

2013. aug. 5. 18:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
jó az animáció nincs a toppon de mond egy sorozatot amiben ilyen mértékű az elvárás, ( ne csak egy vérfarkas átalakulásra gondolj egész évadban) több pénzből gondolom jobban meglehetne oldani ezeket, de kérlek 50 éve megy a sorozat, mit vársz? nagyjából már minden sztori-t ellőttek de nem az a lényeg
2013. aug. 6. 11:44
 12/26 anonim ***** válasza:
A szinkron is sokat ront rajta, amikor véletlenül meglátok egy részt a tévében, inkább átkapcsolom. Az az alakváltó űrszökevény egyébként az 5. évad első része, egyben az első rész a 11-es doktorral, és az a rész nekem sem tetszett különösebben.
2013. aug. 6. 12:02
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát nekem elsőre nagyon nem volt szimpi aztán, mikor egy rövid bejátszásban közli hogy ő az új doktor, .. nah ott 180-fokos fordulatott vett nálam az egész. Számomra az egész személyisége egyfajta biztonságérzetet, és egy kis csibészséget sugároz, nem tudom miért. Nekem egyébként a DOKTOR változatlanul a 10. David Tennant marad, nekem valahogy ő az igazi doktor, és szerintem Capaldi nagyon hasonló lesz hozzá. Már alig várom :D Matt sem volt annyira rosz, bár eleunte nem csíptem, mikor meg már egész megszerettem elkezd regenerálódni, hát de ilyet! :)
2013. aug. 8. 02:02
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha már itt vagyok valaki elmondanám miért váltogatják ennyit a főszereplő személyét?
2013. aug. 8. 04:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Hogy ne kelljen abbahagyni a sorozatot, ha megunja a főszereplő.:D
2013. aug. 8. 05:38
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első Doctor(Nem Eccleston, ha valaki rá használja az első doctor jelzőt, akkor a Whowianok, elfogják, és oroszlánok elé vetik) már kezdett megöregedni, és nem bírta volna folytatni, ezért az akkori írók kitalálták, hogy mivel úgyis Sci-fi, ezért regenerálódhat, azután mindig ezt használták, ha valaki kiöregedett, nem bírta, vagy csak váltani akart. Ezért lehet ez a legrégebbóta fenálló sorozat a világon
2013. aug. 8. 06:44
 17/26 Keitha ***** válasza:
100%
Én egy kicsit fiatalabbra számítottam, de Capaldinak van egy olyan tekintete, olyan... Nem is tudom milyen, de doctoros. Kíváncsi vagyok a személyiségére, a ruhájára, a szonikja, szóval az egészre :) Én adok neki egy esélyt, megnézzük mit alakít az első évadban, aztán majd eldöntöm, tetszik e vagy sem. Így elsőre semleges, talán kicsit pozitív. :D
2013. aug. 8. 11:06
 18/26 anonim ***** válasza:

Kennedy,

ha ennyire nem tetszik, akkor felejtsd el és ne írogass baromságokat.

Köszi!

2013. aug. 8. 17:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Sztem ez a Doctor borúsabb, szomorkásabb lesz. És az akiről River anno a könyvtáras részekben beszélt, akinek csettintésre nyílik a Tardis és a többi lény fél tőle, ugyan ebből eddig is volt 1-2 dolog, de sztem most fog eljönni ez az idő.
2013. aug. 8. 21:08
 20/26 anonim válasza:
0%
Szerintem kicsit sem illik a doktor szerepébe és nagyon rosz lesz.
2013. aug. 10. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!