Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmnek találnátok ezt?

Milyen filmnek találnátok ezt?

Figyelt kérdés
Az az alap téma, hogy van egy pasi meg egy csaj akik szakítanak, és a pasi összebarátkozik egy lánnyal a suliban és tőle kér segítséget, hogy hogyan szerezze vissza a csajt. És már kb. 2-3 hónapja haverok és adja a tanácsokat a csaj míg a végén egymásba szeretnek és összejönnek. Nem tudom, hogy hogy jött az ötlet egyszer csak beugrott h ez tök jó lenne fimnek. Nektek mi a véleményetek? :D

2013. aug. 5. 17:22
 1/6 BlondieJedi ***** válasza:
Tipikus amerikai tini vigjatek! :/ Egy jo rendezovel, nagy koltsegvetessel lehetne jo film belole, de magyarorszagon nem hiszem... De ha leirnad, en szivesen elolvasnam! ;)
2013. aug. 5. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Már láttam. Sokszor. Bocsi, de ez így vérszegény, és a jó rendező sem tud temérdek pénzből még Amerikában sem kasszasikert csinálni. Adam Sandler munkásságát vizsgálgasd, ő tudja a receptet, gyakorlatilag az összes filmjében ugyanazt a szeretni való idiótát alakítja, bárgyúan egyszerű történet, mégis az összes filmjének költségvetése többszörösen megtérül, egy-két kivétellel. Ettől függetlenül 23-szoros Arany Málna díjas, tehát egy kalap sz@rral egyenértékű amit csinál a filmkritikusok részéről, a közönség mégis kajálja :D.
2013. aug. 5. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
értem. tudom h ez így még gyenge, de ez csak alaptörténet nyilván nem ennyi lenne az egész :) és igen Magyarországra nem is nagyon gondoltam, Amerikában vevők az ilyenekre.
2013. aug. 5. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
és én is ilyen kis tini limonádé filmnek képzeltem el...
2013. aug. 5. 19:24
 5/6 Tyvan ***** válasza:
nem rossz elképzelés, és azt kell hogy mondjam, hogy egy-két cikis pillanattal, rengeteg humorral, és egy kis történetszálakkal, és átgondolással nem is lenne rossz film, hogyha valaki elkapja a célközönséget..
2013. aug. 5. 20:13
 6/6 anonim válasza:
Egy kicsit ki kéne egészíteni a történetet és egy jó rendező biztosan tudna belőle egy jó filmet készíteni. Sas Tamás például a romantikus vígjátékok terén nagyon otthonosan mozog, számos ilyen témájú filmje van, persze nem tömegnek szánja ezeket, ugyanis a jelentéstartalmuk jóval bővebb, mint azt egy laikus elsőre látja. Rengeteg külföldi filmfesztiválon kapott díjakat, sajnos a magyar nézőközönség egy része nem képes befogadni a filmjeit.
2013. aug. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!