Segítség, melyik film ez?
Figyelt kérdés
Még kiskoromba láttam a filmet de nem tudom mi a címe kik a szereplők stb. csak egy pár részletre emlékszek.:
katasztrófafilm, kb. 2000 évek előtti. repülőszerencsétlenség történik és valahogy átmennek egy párhuzamos valóságba, egy repülőtéren találják magukat ahol nincsenek emberek se állatok minden kihalt, illetve nem minden valamilyen szörnyek vannak ott amik kiirtották az emberiséget, és próbálnak menekülni de lesznek akik bediliznek stb..
nagyjából ennyire emlékszem
2013. aug. 5. 12:48
1/2 anonim válasza:
Langorierek- Az idő fogságában
Lehet, hogy nem pontosan ez az alcím, de bízom benne. Stephen King novellája alapján készült.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi, ez lesz az a film, már nagyon rég óta keresem nemtudom hogy miért nem írtam ide ki hamarább.
2013. aug. 5. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!