Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nekem olyan filmet,...

Mondanátok nekem olyan filmet, amin 1000% hogy elbőgöm magam?

Figyelt kérdés
Legfőképpen romantikus legyen :)

2013. aug. 5. 11:50
 1/8 medve5 ***** válasza:
Az élet nélkülem
2013. aug. 5. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Aludj csak, én álmodom

Egymásra utalva

Ház a tónál

Igaz, ez nem romantikus, de a Halálsoron egy nagyon kemény, megható film. Ha ezen valaki nem tud sírni... Kell hozzá egy hangulat, viszont eléggé megterhelő.

2013. aug. 5. 12:13
 3/8 Zeu ***** válasza:
szereted az állatokat? ha igen: a Red dog című film neked való :)
2013. aug. 5. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Rómeó és Júlia, Hatchiko(ez mondjuk nem romantikus de én egy egész zsepis dobozt elhasználtam :)),Merly meg én (ez sem az de ez is jó)Emlékezz rám,Egyedül álló férfi,A nevem Sam,A zongorista. Ezek közül egyet se láttam de barátnőm azt mondta sokat sírt rajtuk. :) Szerelkezzz fel zsepivel! ;) Jó filmnézést! Remélem segítettem! :D
2013. aug. 5. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Vágy és vezeklés

P.S I love you

A rettenthetetlen

Hacsi

2013. aug. 5. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen szubjektív dolog ez. Ugyan én magam nem vagyok egy romantikus filmek fanja, de azért írok egy pár filmet, amikről pozitív véleményeket olvastam!

- Benjamin Button különös élete (2008)

Nem mindennapi életet él Benjamin Button. Nyolcvan esztendősen született, az idő múlásával pedig egyre fiatalabb lesz. Bár fordított életpályát fut be, egyetlen dologban nagyon is hasonlít a hétköznapi emberekhez: ő sem képes megállítani az időt. Button 1918-ban látja meg a napvilágot New Orleansban, az első világháború befejezésének pillanatában, nevelőszülőknél nő fel, és hosszú élete egészen a huszonegyedik századig tart. A világ számos helyén megfordul, miközben felfedezi és elveszti a szerelmet, megtapasztalja a boldogságot és a szomorúságot.

- Forrest Gump (1994)

A georgiai Savannah városka árnyas buszmegállójában különös mesemondó üldögél. Forrest Gump mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Nem éppen a legfényesebb elme. De hát az anyja is mindig azt mondta: "Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál." Forrest Gump pedig semmi egyebet nem csinált, mint jelen volt a XX. század minden fontos eseményén a focipályától a harctérig, az elnökök klubjától a médiavitákig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában. Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

A "Forrest Gump" egy megindító romantikus mese egy ártatlan amerikairól, aki pont abban a korban élt, amikor Amerika elveszíti ártatlanságát.

- Kedves John! (2010)

John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak köszönhetően halálosan egymásba szeretnek. Életük addigi legboldogabb két hetét töltik együtt és a szerelmes boldogság, úgy tűnik, mindörökre eggyé kovácsolja őket.

- Pillangó hatás (2004)

A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában. Világunkban minden mindennel összefügg, minden cselekedetünk alapjában változtathatja meg a jövőt. Még elképzelni is rémes, hogy mi lenne, ha valaki képes lenne a múltunkat megváltoztatni - ez kiszámíthatatlan következménnyel járna jelenünkre nézve. Evan Treborn gyerekkorában számtalanszor elvesztette az öntudatát, élete egyes szakaszai sötét foltok csupán az emlékezetében. Amikor tudatánál volt, naplót vezetett és most, hogy felnőttként megpróbál visszaemlékezni a múltra, a naplója segít neki ebben. Miközben Evan lassan feltérképezi saját múltját, rájön, hogy egy különös adottság birtokában van: képes az időutazásra! Így visszatér a múltba, hogy helyrehozzon néhány baklövést, amelyek zsákutcába juttatták szeretett barátait. Ám amikor visszatér a jelenbe, rájön, hogy a múlt apró változásai nem javítottak a helyzeten, hanem még nagyobb problémákat okoztak a jelenben.

- A felhők fölött 3 méterrel (2010)

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

A legutóbbi filmről megoszlanak a vélemények. Többségben jó filmnek titulálják, a 20%-a nyálasnak.

Véleményeket olvashatsz a filmekről, ha a port.hu-ra mész!

2013. aug. 5. 12:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))))
2013. aug. 5. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Cinema Paradiso
2013. aug. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!