Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezt a típusú 3d filmet hogy...

Ezt a típusú 3d filmet hogy tudom megnézni?

Figyelt kérdés
Leszedtem a netről egy 7,2 GB-os 3d-s filmet,amit ha a gépemen elindítok,akkor 2 részre van felosztva:ugyanaz a kép a monitor alsó és felső részén van,középen egy csíkkal elválasztva.Van vörös-cián és cinema city-s szemüvegem is,de nem látom 3d-ben.Milyen szemüveg kéne hozzá?
2013. aug. 4. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár még nem próbáltam meg 3D filmet nézni, kis utánanézés után azt olvastam, hogy KM Player kell hozzá. Itt le van írva, hogy működik [link] Ott az alsó képnél neked a Side by Side helyett a Top and Bottomot kell bepöttyözni. Ha egyberakta a két képet, utána próbálkozz a 3D szemüveggel.
2013. aug. 4. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért mert 2 féle 3D technológia van, az egyiknél a 2 kép majdnem egymásban van, míg a másiknál 2 külön kép van. Az egyik az aktív, míg a másik passziv. Neked gondolom a rossz van a filmhez.
2013. aug. 4. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

2es vagyok

Még kiegészíteném annyival, hogy 3d-s tv/monitor is kell ahhoz a fajtához amit néznél szerintem.

2013. aug. 4. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak óriási köszönet!!!Igaza volt!A Km player nevű progival ezt a fajta 3d filmet minden gond nélkül a leírás szerinti módszerral meg tudtam nézni,és rohadt jóóóóó!! :D Köszönöm
2013. aug. 5. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, örülök, hogy működik!:D Majd lehet, hogy én is kipróbálom:)
2013. aug. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!