Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Sötét Lovag c. filmben csak...

A Sötét Lovag c. filmben csak nekem volt Joker karaktere a kedvencem?

Figyelt kérdés
mert Batman egyáltalán nem volt a "toppon"
2013. aug. 4. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a képregények világából nehéz olyan filmet csinálni, ahol az ilyen karakterekkel azonosulni lehet. Joeker jobb karakter, mint Batman, de igazából egyikőjükkel sem lehet azonosulni, mert mindketten a zártosztályra valók.
2013. aug. 4. 16:19
 2/15 A kérdező kommentje:
nem azt irtam hogy azonosultam csak hogy az egyik sokkal jobb karakter volt mint a másik :)
2013. aug. 4. 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Te agyatlan, ez most valami vicc???

#1 Batman karakterével lehet azonosulni, Jokerével nem.

Már miért volna Batman zártosztályra való?

2013. aug. 4. 16:30
 4/15 Lord Keri ***** válasza:
100%
A filmben Heath Ledger mint Joker olyan hatalmasat alakított, hogy szerintem ő vitte el a hátán az egész filmet. Christian Bale is zseniális színész, de a 3 Nolan batman film közül valóban itt szorult a legjobban a háttérben szerintem! A másik két részben nem volt ennyire erősen megformálva a főgonosz.
2013. aug. 4. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

3-as, már miért ne lehetne a Jokerrel azonosulni? :)

Egyébként nem, nem csak neked, én is imádom.

2013. aug. 18. 11:00
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem lehet Jokerrel azonosulni, mert Joker nem csak elmebeteg, de egy pszichopata tömeggyilkos is, akinek az egyetlen célja a pusztítás, mint azt saját magáról is elmondja.
2013. aug. 18. 16:58
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Az azonosulás nem feltétlenül azt jelenti, hogy te is elmebeteg/pszichopata tömeggyilkos vagy. El lehet érni érzelmi azonosulást is, ezt hívják empátiának, vagy együttérzésnek.
2013. aug. 18. 21:07
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Felhomályosítanál, hogy Joker összefüggésében, hogy merül fel az empátia?
2013. aug. 18. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Miért, talán nem érezhet az ember empátiát olyasvalaki iránt, aki valamilyen okból kifolyólag képtelen rá?

Nem kell sokat agyalni azon, hogy a Joker mint ahogy sokan mások nem született szörnyetegnek. Elég ha ránézel. Két sztorit is elmesélt hogyan kerültek azok a csúnya sebhelyek az arcára. Valószínűleg egyik sem igaz, de valahogy odakerültek. Ha nem is mástól kapta, talán magának csinálta, de akkor sem vetemedne valaki ilyesmire ha nincs rá komoly oka.

Nem akarom elhinni, hogy számodra újkeletű dolog egy antagonistával azonosulni.

2013. aug. 18. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Együtt érezni egy áldozattal lehet, Joker nem az, illetve egyáltalán ez csak olyan személy esetében merülhet fel, akivel tudjuk mi történt, ő nem ilyen. Sőt erősen megkérdőjelezhető, hogy bekövetkezett-e bármilyen törés az élete folyamán, mivel nem ösztönösen gyilkol, hanem nagyon is szilárd és megfogalmazott elvekre alapozza minden tettét, az igazság az, hogy Joker nagyon is beszámítható, az elméje tiszta, pontosan tudja, hogy mit csinál, azt is hogy miért. Ő csak egész egyszerűen gonosz és nincs olyan esemény, ami az ember teljes elméjét tisztán hagyja, csak egyoldalúan gonosszá teszi, így őt nem egy történés formálta át, ő ilyen, így aztán nincs miért együtt érezni vele, de mint mondtam nem is lehet.
2013. aug. 19. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!