Nem reg kezdtem el animéket nezni, eddig amit megneztem az a death note, code geass, darker than black, mirai nikki és az lenne a kerdesem milyen hasonlo animek vannak? A kedvencem a death note volt, viszont a mirai nikki nem igazan jott be.
Hát Szerintem a Death Note harmat gyenge az utolsó 15részre , a Code Geass meg igazi epic anime elejétől a végéig zseniális a főszereplő miatt . A Mirai Nikki kissé más stílus .
Amit ajánlok :
Tengen Toppa Gurren Lagann
Seiren no Moribito
Black Lagoon (igazi fasza akció anime)
Ghost in the Shell Stand Alone Complex (irtó szar a magyar szinkronja .. viszont egy olyan anime ami felér a Code Geass szinthez és cyberpunk)
Steins;Gate
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Soul Eater
Mnemosyne
Planetes
Noir
Tegami Bachi
Shigofumi
Ano Hana
Angel Beats!
Eve no Jikan
Bakuman
Mahou Shoujo Madoka★Magica (címe ellenére egy thriller)
One Outs
Kaiji
Shiki (jó kis nyomozós horror story , elég izgalmas ,a végét elbaszták , vagy szereted nagyon vagy nagyon nem.)
Igen, az FMAB-vel nekem az erőltetett poénok a nagy bajaim a története elég jó , akárhány részen keresztül is volt főellenség . DN-t én is imádtam L haláláig , Code Geass-t meg elejétől a végéig zseniuálisnak tartottam .
Egyébként ha leírom PM-ben a skype nevem , szivesen ajánlgot bővebben is .
Tengen Toppa Gurren Lagann (Az eleje unalmas, de utána jóóó)
Black Lagoon (badass főszereplő csaj, jó sztori)
NHK ni Youkousu (kicsit más műfaj, de sztem tetszeni fog)
Kuroshitsuji (ebben is van taktika-logika, és egy pokoli komornyik :DD)
Meg ha birod a Code Geass-ban a 'robotokat' (Knighmare) akkor még ezek is:
Eureka Seven
Full Metal Panic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!