Ki sírt még a Harry Potter 7/2-n?
Figyelt kérdés
Én néha sírtam mert voltak benne olyan jelenetek. Amiatt is szomorú vagyok, hogy vége van :(2013. aug. 2. 23:40
1/14 anonim válasza:
most utálni fogsz, ne haragudj, hogy ezt mondom, de én az összesen sírni tudnék...
3/14 anonim válasza:
Én csak Dobby halálakor! A többi jelenetben nem volt ilyen.
4/14 anonim válasza:
Ja, ráadásul épp egy lánnyal voltam ott (olyan randifélének akartam, de mégse lett az belőle, csak egy filmnézés). Vége lett a HP film sorozatnak, vége lett a kapcsolatunknak is.
5/14 anonim válasza:
én akkor sírtam amikor Dumbledore megkérdezi Pitont,hogy ,,Lily? Ennyi idő után is?"
-Örökké
6/14 anonim válasza:
Na, akkor tuti, hogy te is lány vagy! Hány éves vagy?
Még az is lehet, hogy veled néztem a filmet! X)
7/14 anonim válasza:
Én a filmen egyáltalán nem, mert végig az járt a fejemben, hogy hogy elcseszték, amit a könyv felépített :( Viszont a hét könyv során többször is!
Fred halála, Dobby halála (ott nagyon-nagyon), Mikor Piton azt feleli kedvenc igazgatónknak: "Örökké!"... Mondjuk a merengőbeli jelenetek a filmben tényleg jól meg voltak csinálva, csak ott ugye már tudtam, mi lesz, a könyv miatt... :)
8/14 anonim válasza:
5-ös vagyok.
6-os, ezt tőlem kérdezted? :D nem hiszem hogy veled néztem,mert egyedül voltam,neten néztem.
vagy csak elbújtál? :D :P
9/14 anonim válasza:
Én a kérdezőtől kérdeztem. Amúgy ott voltam amikor nézted, én voltam az a világító szempár az ágyad alatt! O.O
10/14 anonim válasza:
Óh,már megnyugodtam :D azt hittem Freddy figyel engem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!