Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudom mi annak a filmnek...

Csicsikusz kérdése:

Nem tudom mi annak a filmnek a címe amiben van egy idős író vagy költő és egy fiatal srác tőle szeretne tanulni hogy jobb íróvá/költővé váljon, asszem dráma műfajú, remélem ti ismeritek, láttátok már a filmet. Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés
talán az 1800 as években játszódik a történet, és az idős író mindig kritizálja a fiatalabbik írásait, próbálja megértetni vele hogy csak úgy tud igazán jó műveket írni ha halálközeli állapotot él át, elvitte egy akasztásra is, meg volt benne egy olyan jelenet amikor a patakot figyeli a srác és látja h a kövek a sodrás iránnyal ellenkező irányban mozognak felfelé. a vége az hogy a fiú köveket erősít magára és vízbe veti magát, majdnem bele is hal! régen láttam már vagy 10 éve, akkor is csak a felét néztem meg talán, nem is igazán érdekelhetett, még gyerek voltam :) de most eszembe jutott és órák óta keresem a googléval, mindennel de sehogy sem találom :P
2013. aug. 1. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
nem láttam még a filmet de talán ez Teljes napfogyatkozás
2013. aug. 1. 21:06
 2/3 A kérdező kommentje:
ez is hasonló nagyon , de nem erre a filmre gondoltam :S
2013. aug. 2. 05:35
 3/3 A kérdező kommentje:
ó a fenébe írjatok már valamit ide is :S nem igaz h senki sem látta ezt a filmet :=(
2013. aug. 12. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!