Miért rajong annyira a fiatal korosztály a twilight filmért?
Avagy egyéb címén: napfogyatkozás.
A romantika? Vagy mert a fiatalok rajonganak a vámpírokért?
Szinte minden fiatal korosztályt csak ezt a filmet szereti.
"Avagy egyéb címén: napfogyatkozás." ezt nem értem magyarul a címek így vannak:
Twilight =Alkonyat
Nem Moon =Új hold
Eclpise =Napfogyatkozás
Breaking dawn=Hajnalhasadás
Egyébként igazad van én sem értem hogy mért rajonganak a filmekért mikor könyvben sokkal de sokkal jobb.Én nem is értem a filmes rajongókat szerintem az igazi rajongók azok akik a könyvet is olvasták.Én is így álltam hozzá mint te amíg rám nem erőltették hogy nézzem meg a filmet(Alkonyatot) megnéztem egy kicsit érdekelt úgy hogy gondoltam elolvasom könyvben és hát rá jöttem hogy nagyon jó történet,csak azt sajnálom hogy az írónő E/1-ben írta nem tudom mért gondolta úgy hogy Bella gondolatai érdesebbek mint akárkié.
Szia! :)
Szerintem a legtöbben azért szeretik, mert egy férfiideált testesít meg a tapasztalatlanabb korosztály számára. No meg előnyösebb a vámpírok ábrázolása a romantikus szempontból. (Most komolyan, hány tinédzser szerette volna ezt a fajta vámpírt, ha ugyanúgy elporlad a napfényen, mint bármely más vámpír-fajta és nem csillog-villog romantikus és ártatlan módon?) :DD
Plusz néhányan, akik olvasták a könyveket, lehet hogy elfogult módon szerették. :)
Bár nem kötözködésből mondom, de szerintem azért kicsit durva ez az általánosítás. :) Nem egy 30-40 év körüli felnőttről tudok, akiknek tetszett a könyv és a film is. (Persze van, aki szereti a könyveket, de a filmet pedig nem, stb.)
És persze a fiatal korosztály nem mindegyik tagja rajong a Twilight-ért. :)
Például én 13 éves vagyok, olvastam a könyveket és megnéztem a filmeket. A könyvek teljesen átlagos olvasási élményt nyújtottak, de látom, mi vonzza annyira a célközönséget.
A filmeket kétszer is végignéztem, először, hogy legyen róla egy élményem, másodszor pedig, hogy legyen róluk egy szubjektív véleményem.
Röviden: a könyvek nem olyan égetnivalóak (bár a második részben felvetődött bennem ez az ötlet...), a filmek pedig unalmasak és undorító üzeneteket próbálnak közvetíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!