Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyszer láttam egy filmet, A...

Maksa Imre tojás kérdése:

Egyszer láttam egy filmet, A pápát ölték meg benne, nem emlékszem a címére. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Volt benne egy lány aki a film középpontjában volt. A film elején egy férfi felhívta hogy találkozzanak valahol, mert ő az apja. A lány azt hitte az apja már meghalt, de elment a találkára, ahol a férfit lelőtték, a gyilkosa pedig elmenekült. Talán valami nyakláncot és kulcsot és nembiztos, de talán laptopot is átadott a lánynak. Aztán találkozott egy férfival akivel kutattak valami után. A film végén megölik a pápát, méghozzá az a férfi aki megmentette őket mert valakik elkapták és megkötözték őket egy pincében. A nyakláncon amit lány kapott az volt hogy te vagy az úr..... valamije. Vagy te vagy jézus.... valamije, nem tudom de ilyesmi. A rendőrök végül a lányt viszik el, a fiú pedig csak nézi ahogy elviszik .

Nagyon kéne a film címe, előre is köszi.

#film #Pápa.
2013. aug. 1. 19:33
 1/4 HalkHogen ***** válasza:
Igen régen láttam, de ez talán az ANGYALOK ÉS DÉMONOK. BOCS ha nem az.
2013. aug. 1. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de ilyesmi. :D Azért köszi :)
2013. aug. 2. 00:02
 3/4 scoobyhun ***** válasza:
Talán az Óvakodj a törpétől! című film. A Youtube on is fent van.
2013. aug. 18. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :'(
2013. aug. 19. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!