Nem ismer rá valaki erre a sorozatra? Ha jól emlékszem a Discovery-n volt de csak egyszer láttam akkor is a végét.
Egyik ismerősömmel egyik este arról beszélgettünk, hogy ha a "nagy testvér" akarja akkor milyen simán megtudhatnának bárkiről bármit. És emlékeztem, hogy egyszer volt egy ilyen témával kapcsolatos film szerűség de nem tudom a címét.
A film, vagy sorozat arról szólt, hogyan lehet elméletileg nyom nélkül eltünni a világ elől, hogy miket lehet tenni, hogy ha nem akarsz magad után elektronikus nyomokat hagyni. Nagyon érdekesnek tűnt, de nem tudom a címét és csak a végét láttam. Ha valakinek esetleg van ötlete azt szívesen meghallgatnám.
Nem különböző történetekről volt szó, hogy valaki eltünt hanem egy személy magyarázott dolgokat, hogy vannak ilyen poloska detektorok amit egy motelben gyorsan végig lehet nézni nincsenek e pl rejtett kamerák, vagy hogy ne az ágyban aldujunk hanem vigyünk saját hálózsákot mert az ágyban benne meradhatnak apró hámsejtjeink és ez kész aranybánya lehet annak aki megakar minket találni. Stb..
Talán 1-2 éve lehetett.
Nem tudom mit mondhatnék még róla. Remélem van valakinek ötlete erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!