Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Haza vihetem a 3D-és szemüveget?

Haza vihetem a 3D-és szemüveget?

Figyelt kérdés
Foglaltam 2 jegyet az Arénába, moziba, 3D-és filmre. És a jegytípusnál 2 féle jegy volt. Az egyik olyanoknak akiknek van 3D-és szemüvegük(1790ft), a másik pedig azoknak akiknek nincs(1990ft). Az lenne a kérdésem, hogy ezt a szemüveget azért a +200ft-ért bérelem, vagy azt nekem adják és haza vihetem? Előre is köszönöm:DDD

2013. júl. 31. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Dehogynem lehet elvinni, ha kifizeted. Azt meg nem írtad, hogy egyiket sem lehet elvinni, úgyhogy neked vannak szövegértési gondjaid, és még feltételezem azt is, hogy kommunikációs/felfogási/memória gondjaid is vannak, mert nyilván nem mondták azt, hogy nem lehet elvinni, ha el lehet vinni.

Egyébként meg csak olyan 3D szemüveggel engednek be, amit ők adtak korábban. Ha nem vitted volna haza előző alkalommal, akkor honnan a csudából lenne neked olyanod otthon?

2013. aug. 1. 04:02
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta hogy nekem van ilyenem otthon? Ki mondta hogy nekem azt mondták hogy el lehet vinni??? Szövegértésből ismét megbuktál fiacskám.

Leírom mégegyszer, hátha sikerül megértened:

NEM LEHET ELVINNI a 3d szemüveget, sem az imaxosat sem a sima 3d-set! pont.

2013. aug. 1. 04:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Te most szórakozol? Nem mondtam egy szóval sem, hogy azt mondták neked, hogy el lehet vinni. És nem mondtam, hogy van neked otthon. Feltételes módban írtam, de úgy látszik, nem tudod, mi az.

Egyébként meg a honlapjukon az áll, hogy "3D szemüveg vásárlása esetén a mozijegy értékén felül 200 Ft fizetendö.". Vásárlása, és nem kölcsönzése.

2013. aug. 1. 06:52
 14/20 A kérdező kommentje:

kedves "nem lehet hazavinni" kommentelő, először a stílusodon, meg a -.- szánalom fejen változtassál légyszíves és gondolkozzál el azon, hogy kinek is vannak szövegértési problémái az előbb olvasott kommentek alapján?!

a másiknak pedig köszi a választ/válaszokat:D majd szombaton kiderül, hogy el tudom-e hozni:DD

2013. aug. 1. 11:28
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Jó mozizást!:D Egyébként http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__.. ennél a kérdésnél a kérdezőnek sikerült hazavinnie.
2013. aug. 1. 13:52
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi:D majd kiderül szombaton..:D
2013. aug. 1. 14:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Idézzelek???? Ezt a kettőt te magad írtad:

"Ha nem vitted volna haza előző alkalommal, akkor honnan a csudából lenne neked olyanod otthon?"

", mert nyilván nem mondták azt, hogy nem lehet elvinni, ha el lehet vinni."

Azt állítod, hogy nekem van ilyenem otthon és azt mondták nekem, hogy haza lehet vinni.

És akkor még nekem vannak szövegértési gondjaim mi??? Még azt is sikerült elérned, hogy a kérdező hülyének nézzem, szóval külön köszönök mindent, jól megcsináltad kisfiam! B+

2013. aug. 1. 17:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy nem véletlenül néz hülyének? :)))
2013. aug. 1. 18:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nem adnák oda, akkor mit gondolsz, miért kérdezik meg jegyfoglaláskor, hogy van-e már neked otthon, vagy nincs?
2013. aug. 1. 20:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Elhoztam:D
2013. aug. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!