Haza vihetem a 3D-és szemüveget?
Figyelt kérdés
Foglaltam 2 jegyet az Arénába, moziba, 3D-és filmre. És a jegytípusnál 2 féle jegy volt. Az egyik olyanoknak akiknek van 3D-és szemüvegük(1790ft), a másik pedig azoknak akiknek nincs(1990ft). Az lenne a kérdésem, hogy ezt a szemüveget azért a +200ft-ért bérelem, vagy azt nekem adják és haza vihetem? Előre is köszönöm:DDD2013. júl. 31. 20:47
2/20 A kérdező kommentje:
ez tuti?:)
2013. júl. 31. 20:53
4/20 A kérdező kommentje:
stílus odab*sz haver..
2013. júl. 31. 20:59
6/20 A kérdező kommentje:
köszi:DDD
2013. júl. 31. 21:18
7/20 anonim válasza:
nem viheted haza... direkt megkérdeztem a múlt hónapban -.-
8/20 A kérdező kommentje:
most akkor melyik?
2013. aug. 1. 01:30
9/20 anonim válasza:
Asszem az IMAX-eset nem lehet elvinni, a sima 3D-set pedig el lehet. De amire Te foglaltál jegyet, ott nyilván elviheted, ha kifizetted, akiknek van, azoknak is onnan van, hogy hazavitték, nem pedig ellopták.
10/20 anonim válasza:
most írtam, hogy direkt megkérdeztem és egyiket sem lehet elvinni... sem az imaxeset sem a sima 3d-set... szövegértés egyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!