Várod már a Társas játék című magyar sorozat folytatását?
Nekem is kedvenc sorozatom, és magyar!:) Maradnak az első évadosok, de lesznek új szereplők is. Udvaros Dorottya, Szabó Kimmel Tamás, és még egy férfi, akinek sajnos most nem jut eszembe a nevem. Ami érdeke számomra, hogy megtartják Básti Julit, aki ugye elvileg meghalt a sorozatban.
Egy kicsit tartok attól, hogy nehogy elrontsák a színvonalat, mert a folytatás már abszolút magyar alkotás lesz, mivel külföldön nem készült belőle 2. évad. De azért már nagyon várom. :) Októberben kezdődik.
Én nagyon vártam a folytatást,bár kicsit féltem,hogy majd a magyarok jól elcseszik. És szerintem így is lett. Persze ez csak az én véleményem. Az első évad számomra érdekesebb volt. Igaz,hogy kiszámítható volt,hogy Gabi meg Antal majd végül összejönnek,meg a Dávid-Léna páros sem volt kérdéses.Mégis voltak benne néha olyan fordulatok,amire elsőre álmomban sem gondoltam volna. (Pl. Judit-Dorka). Amúgy nekem Dorka hiányzik,alig van most szerepe.Aktív,izgalmas szereplőből visszaminősült amolyan jelentéktelen legjobb barátnővé,aki segít,ha épp baj van. Pedig jól játszotta Tornyi Ildikó a kissé bohókás, leszbikus karaktert.Őt jó lenne többet látni. Juditból egy családromboló lotyót csináltak sajnos.Az új pasija engem nem győz meg. Iván is csak szenved,pedig az első évadban egy "tökös legény" volt.Kár volt ennyire "kiherélni". Az egyetlen pozitívum Milán (avagy Szabó Kimmel Tamás). Kb. az ő karaktere most az egyetlen,ami nézhető,sőt...élvezhető,és még talán valami érdekes fordulat is várható vele kapcsolatban. Talán. (Már nem merek semmit remélni.)
Na...szó-ami szó: Nekem eddig baromi nagy csalódás a második évad,semmitmondó tingli-tangli részekkel. Amennyire reklámozták,ennél ezerszer ütősebb dologra számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!