Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horrorfilmek, ajánlást kérek,...

Horrorfilmek, ajánlást kérek, hanem leírást (? ).

Figyelt kérdés
Szóval, én nem merek megnézni ilyen filmeket, may a Srpski film szintig mentem el valaha is bár az nem horror még az voltaképpen nem félelmetes, vagy ilyesmi....de leírná nekem valaki, hogy A kés filozófiájában mi van? Tehát milyen képsorok vannak amik félelmetesek,durvák valamint az Emberi százlábú esetében ugyanez a kérdés áll fenn.

2013. júl. 24. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszed, hogy ez nem így vagy, vagy tudod, hogy nem így van? Vagy csak mindenképp ellent akarsz nekem mondani, mert inkább vergődsz, minthogy belásd, hogy nincs igazad?

Ne könyveket ajánlgass nekem, hanem ha vannak önálló gondolataid, akkor cáfold meg, amit írtam.

2013. júl. 25. 12:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Vergődés? Cáfolni? Értelmes érvek ellen vitába lehet szállni, de miért lenne valaki attól gyáva, ha kevésbé érzelmes, amúgy meg azért ajánlottam azokat a szerzőket mert pl Sarte filozófiájához hasonlít az enyém is többek között bár alapvetően eklektikus, viszont ezek a kísérletek stb. szerintem inkább érdekesek, mint kegyetlenek ez egy japán vs. kínai téma volt a a japánokat érdekelte a technológia azt kísérleteztek, a kínaiak pl. berakták a hadifoglyokat egy harang alá és addig verték amíg az ember szét nem folyt..van akinek ez letaglózó kegyetlenség, van akinek érdekes információ, ez személyfüggő. Az, hogy ezek a cselekmények ettől függetlenül kegyetlenek senki, sem mondta, hogy nem így van, de mi most nem is erről beszélünk.
2013. júl. 25. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért gyávaság, mert nem attól lesz valaki bátor, hogy minden érzelem nélkül végignézi valaki kínzását, hanem attól, aki ennek el tud számolni az érzelmi oldalával is.

Az, hogy egy könyvben leírják tárgyilagosan, az nem számít. Itt a filmről volt szó, ami az érzelmekre hat. Te pedig azt írtad, hogy ez a film nudli, mert ezek a kínzások is lazák. És még videót is küldtem neked, amiben teljesen egyértelműen látszik, hogy miről is beszéltem. Ahhoz kell erő és bátorság, hogy a film érzelmi töltetét átérezd, mert utána garantáltan rosszul érzed magad legalább addig, amíg le nem fekszel aludni.

Az a baj, hogy rosszul közelíted meg, mert ezt a filmet nem lehet tárgyilagosan, mert nem egy száraz dokumentumfilm.

2013. júl. 25. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Van egy film például: Les 7 jours du talion. Ebben a főszereplő hiába határozza el, hogy halálra kínoz valakit, aki megérdemelné, végül mégsem bírja megölni, mivel az érzelmeink befolyásolnak a döntéseinkben, és ő is átérezte ezt az egészet, és végül ezért nem ölte meg.

Nem véletlenül mondják, hogy a gyilkosok gyávák.

2013. júl. 25. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Hopsz, kihagytam egy fontos mondatot belőle. Pont azért gyávák, mert ha átéreznék mélyen az összes gonosz tettüket, akkor belehalnának a fájdalomba.
2013. júl. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!