Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars Baljós árnyakban,...

A Star Wars Baljós árnyakban, miért nem egy pilóta versenyezett a fogatversenyen?

Figyelt kérdés
A tatooine-i fogatversenyre gondolok, miért nem egy pilóta versenyezett? Rengeteg pilóta ott maradt az űrhajón a királynővel, akiknek ott semmi dolguk nem volt, és sokkal ésszerűbb lett volna, hogy azok közül az egyik versenyezzen Anakin helyett, akiről kiderül, hogy még soha nem is nyert, sőt még a célba sem ért be egyszer sem! De érdekes módon Qui gon-t ez nem érdekli, inkább ragaszkodik a saját hülyeségéhez, hogy Anakin a kiválasztott és biztos győzni fog, az más kérdés, hogy így kellet lenni, hogy győzzön, de a logika nem ezt diktálta volna. Nektek mi a véleményetek erről?

2013. júl. 22. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aaa de tudtam... Mindenhol van EGY olyan pali, aki az előzménytrilógiát leszidja! Szerintem akkor te meg se nézd a többi részt, ami 2015-től fog megjelenni... minek?? Leszarozni azt is? Nemhogy örülnétek, hogy egy kicsit foglalkoznak a Star Wars -al. Jobb lenne ha megállna az a világ? Ami már 1983-től később jelent meg SZAR! HAHA,,, Istenem!!
2013. júl. 23. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Félelmetesen ostoba vagy. Le szoktam állni vitatkozni emberekkel a Star Wars-on. Veled nem fogok, teljesen reménytelennek tűnsz.
2013. júl. 23. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Joo duma! XD
2013. júl. 24. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:

De kiváncsi lennék, mitől olyan hihetetlenül rosveszesz az előzmény trilógia!

Most nem veszekedni akarok, csak nem tudom megérteni, mi benne olyan rossz, hogy az ember szinte rühelli?

2013. júl. 24. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:
--rossz rész --
2013. júl. 24. 11:41
 16/16 anonim válasza:
Mert egy film.
2013. júl. 28. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!