Kuroshitsuji rajongók! Ciel vagy Alois? Cladue vagy Sebastian?
Figyelt kérdés
Na és miért? :32013. júl. 22. 12:00
2/8 anonim válasza:
Ciel-Sebby páros *-* Sebastianért oda vagyok,fekete haj már nálam bónusz pont :D A macskaimádata,a mosolya,maga az egész karakter fantasztikus *.* Életbe elfogadnám :D
Ciel jobban tettszik mint Alois,hiszen Ciel nem szurkálja ki mások szemét ^^" S Cielben jó az a határozotság :D
3/8 anonim válasza:
Hm, olyan kombó nem lehet hogy Ciel meg Alois is? :3 :D Claude-ot nem szeretem, szóval kettőjük közül inkább Sebastian. Ha meg nagyon-nagyon választani kéne Ciel meg Alois között akkor Ciel.
4/8 anonim válasza:
Ciel és Sebastian természetesen...Ciel-nek a személyisége nyűgöz le igazán, de persze a kinézete is jó!Sebby-ben MINDEN tetszett!!A fekete haj nálam plusz pont!!Mondjuk az hogy a macskákat bírja az egy kicsit irritál...
Alois meg Claude viszont szörnyű....Ki hallott mát olyan 13éves FIÚról akinek Alois a neve és pszihopata?!?Claud pedig olyan fafej....Komolyan milyen komornyik végez a saját mesterével aztán meg másba ülteti bele az emlékeit?!??!
5/8 PetraSimsFan válasza:
a két fiú között Cielt választom, mert Alois valamiért visszataszítóan is el van kényeztetve jó, Ciel is, de Alois olyan baromképű, meg amúgy is, Alois mikor meg lett vágva az oldala, akkor az életéért könyörgött, nemhogy visszavágott volna valamivel, meg nem értem, mit akadt ki azon, hogy amikor meg kérdezte a Claudeot, hogy meg szeretné kóstolni a lelkét, vagy má nem is tudom mi volt a kérdés...szval, Ciel:D Claude vagy Sebastian? hát persze hogy Sebby!:D és bocsesz a hosszú komiért:D
6/8 Saver válasza:
Hát én a két komornyikot nem nagyon bírom :D de ha már választani kell, akkor nálam is Sebastian a normálisabb (de mondom, én egyikkel se szimpatizálok) A Ciel Alois kérdésnél pedig Cielre voksolok ^^ Egyrészt mert marha kawaii :3 másrészt pedig meg azért mert értékelem a lelki erőt amivel rendelkezik. Még ha igazából, nem is csinál igazából látszólag semmit sem, sokkal többet ér mint a két komornyik együttvéve... és még sorolhatnám az okokat ^^ okos, aranyos, rendes Lizzyvel (pedig tudjuk milyen...) , tud sakkozni :3 ...stb.
7/8 anonim válasza:
Sebastian és Cloud közül Sebastiant választanám pedíg azt tudni kell hogy én eleinte NAGYON nem bírtam Sebastiant,de mostanra egészen megkedveltem mert jól néz ki fôleg amikor Ciel tanárának adja ki magát és annyira aranyos hogy Ciellel szinte olvasnak egymás fejében meg ahogy védelmezi awww...😍 Imádom azokat a részeket amelyekben ilyesmi jelenetek vannak💖 Ciel és Alois közül pedíg Cielt mert egyszerûen IMÁDOM annyira kis aranyos szupercuki kawaiikaa meg kell zabálni 💖💖 és azért mert annyira eltökélt,határozott és a lelki ereje miatt nagyon bírom benne hogy olyan komoly és okos és nagyon szépek a szemei *_____* pedíg Aloist is nagyon bírom ő is cuki volt és az hogy pszihopata még jól is állt neki,de ugye ő sokkal kevesebbet szerepel meg minden... Cloud az egyetlen akit utálok közülük ő annyira b u z i s és még mosolyogni sem képes és az hogy megöli a saját mesterét...
8/8 vivi 2.0 válasza:
Sebby és Claude közül ink. Sebby bár nem vagyok annyira oda érte se. Ciel és Alois közül pedig egyértelműen Ciel hiszen nagyon kaaaaaawaaaaaiiiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!