Zsennya kérdése:
Ciel szerepel a második évadban?
Figyelt kérdés
Szépen kérek mindenkit mellőzétek a: nézd tovább és megtudod / google a barátod válaszokat! 1. csak akkor nézném tovább ha ők is szerepelnének benne, 2. azért van ez az oldal hogy ne kelljen a google-t bújnom! Előre is köszönöm a válaszokat!2013. máj. 4. 21:41
1/8 anonim válasza:
nem, én épp ezért nem néztem tovább :)
2/8 A kérdező kommentje:
isteneeeem T-T mindegy azért köszönöm szépen *most összedőlt benne a világ
2013. máj. 4. 21:44
3/8 anonim válasza:
A 2ik évadban is Main karinak van írva , szóval nem csak szerepel hanem főszereplő is maradt.
Nem láttam viszont a MAL elég ritkán téved : [link]
Seba és Ciel is Main
4/8 anonim válasza:
ugyanúgy szerepelnek benne....csak Alois és Claude mellèjük társul
5/8 Katekyoushi válasza:
Természetesen szerepel benne, annyi különbséggel ,hogy Alois is betársul ahogy már az előttem szóló is említette...
Ha nem szerepelne benne értelmét vesztené az anime ~~
Akik keveset szerepelnek azok Grellék de..még ők is benne vannak nem hogy Cielék..
7/8 anonim válasza:
eloszor enis feltem hogy mien pocsek lesz hogy nincs benne Ciel, de szerencsere 2-3 reszen belul (ha jol emlekszem annyi) megjelennek es maradnak is a megerdemelt helyukon az animeben :)
8/8 Saver válasza:
...Ciel a főszereplő! Az egész Kuroshitsuji Ciel és Sebastianra épül... csak nem kell abbahagyni az animét a 10 percnél mert nem láttad Cielt! (mert hogy már az első részben is benne van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!