Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb? 1. Odaát 2....

Melyik a legjobb? 1. Odaát 2. Tuti Gimi 3. Pretty Little Liars 4. Charmed 5. American Horror Story 6. The Secret Circle 7. Vámpírnaplók 8. Szulejmán Jelengleg ezeket nezem. Nektek melyik a kedvencetek? Mondanatok nekem hasonlo sorozatokat?!

Figyelt kérdés
Vagy mondjatok olyat amit erdemes megnezni, es jo sorozat!
2013. júl. 20. 23:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Vámpírnaplóók <3
2014. júl. 8. 13:56
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azok közül amiket soroltatok már majd nem mindent elkezdtem! :D

De továbbra is amiket nézek(kedvenceim): Odaát, Tuti Gimi, Pretty Little Liars(remélem nem akarják a 7évadig húzni a sorozatot), Charmed, American Horror Story(a 3.évadja nekem nagyon tetszik, legjobb), Vámpírnaplók, Szulejmán, Game Of Thrones, Teen Wolf, Gossip Girl, Shameless-Szégyentelenek, Hannibal, Skins(UK), Glee, Zöld Íjász, tehát azt hiszem hogy ez bőven elég nekem! :D

De még nemrég kezdtem el a The Walking Deadet is, az első rész alapján nekem annyira nem jött be, de folytatni fogom, mert olyan sokan odáig vannak érte, és jó sorozatnak tartják, ja meg a nézettsége miatta!

2014. júl. 10. 14:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem most a Pretty Little Liars a jelenlegi kedvencem. Amit még ajánlok: The Originals (a Vámpírnaplók ősi vámpírairól szóló sorozat), Awkward,Skins. Nekem ezek közül mindegyik nagyon tetszett.:D
2014. aug. 14. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!