Ti Elenát vagy Katharine-t szeretitek jobban a Vámpírnaplók című sorozatból? Ja és miért?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 14:12
1/9 anonim válasza:
Katherine-t. Elena az elején szimpatikus volt, de mostanra már nagyon idegesít az állandó nyavalygása és szenvelgése, meg hogy mindent elnéznek neki és áldozatnak van állandóan beállítva. Katherine pedig erős, okos, taktikus, ráadásul szerintem nagyon látszik, hogy Dobrev mennyire szereti Katherine-t játszani.
2/9 A kérdező kommentje:
kössz szerintem is.
2013. júl. 18. 18:44
3/9 Nirata válasza:
Egyiket se, de tényleg
Szegény Damon, mind ketten olyan csúnyán bántak vele ):
4/9 A kérdező kommentje:
hát mondjuk igen, tényleg csúnyán bánnak vele!
2013. júl. 19. 12:50
5/9 anonim válasza:
Mind kettő:Katherine: Ő nem gonosz r*banc ahogy sokan tartják de nem az. Egy gyereknek adott életet de elvették tőle plusz vámpír lett. ez elég nagy sokk. de birom a beszolásait és csipem ezt a gonosz változatát :D
Elena: Imádom mert jellemez engem. de néha idegesítő de akár csak Katerina igazándiból még választani sem tudok!!
6/9 anonim válasza:
Katherinet! Elenát az elején bírtam ,de most..Midíg o az ártattlan bárány stb..KOzben Katherine talpra esett szép okos :) DE szerintem már a sorozat semi a régi ..
7/9 anonim válasza:
Katherine! Ez az egész Elena-Damon-Stefan féle nyűglődés nekem nem jön be. Kathrine viszont szórakoztató szemétláda XD. Szerintem tökre összeillenének Damonnal.
8/9 anonim válasza:
Katherine!!
Vele valahogy a jelenetek sosem unalmasak. A 3-4. évadban mindig azt vártam, hogy végre szerepeljen. :)
9/9 anonim válasza:
Hat en delena parti vagyok ugyh elena.
Alapvetoen katherine szemelyiseget jobban birom, de damkn elenat szereti ugyh en is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!