Igaz ez? (Revolution)
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a második évadot csak a rajongok kedvéért csinálták meg, de amúgy nem akarták volna mert nem volt valami sikeres sorozat? Valami ilyesmit hallottam, meg nem mondom már hol!2013. júl. 17. 23:03
1/10 anonim válasza:
egy kalap kaká az egész
szánalom, hogy a helyi tv-k ezeket adják le
2/10 A kérdező kommentje:
Először is nem erre irányult a kérdésem de azért köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet!Másodszor meg, ennél sokkal de sokkal szörnyűbb dolgokat adnak le a helyi tv-k!
2013. júl. 17. 23:05
3/10 anonim válasza:
Szerintem milliószor jobb mint a Barátok közt, amit 100 éve adnak...
De még a sokadik helyszínelőknél is sokszor jobb.
Bocs, hogy nem tudok érdemben válaszolni.
4/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj, egyetértek veled igaz kicsit később indul be, de nem csalódtam!Az elsőnek pedig gondolom jobban bejönnek a brazil meg spanyol sorozatok..
2013. júl. 17. 23:23
5/10 anonim válasza:
Szia! Igazából elég sikeres volt odakint, azt nem tudom, hogy a költségvetését behozta-e, mert általában azzal szoktak lenni a problémák. A rajongók kedvéért nem fognak semmit folytatni, pláne nem egy olyan csatorna, mint amin a Revolutiont adják. Ráadásul a sorozatnak komoly húzónevei vannak rendezői téren. (pl. Kripke - Supernatural) Az elsőnek: Lehet, hogy kicsit gyengén indult, de van benne potenciál és rengeteg ehhez hasonlóan induló sorozatot temettek már, ami később baromi jó lett.
6/10 anonim válasza:
Még az előző vagyok. Most kicsit rákerestem és kint tényleg nagy rajongótábor van, a sorozat díjakat is nyert, DVD-t is kiadtak, tehát talán harmadik évadot is láthatunk. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem tudom, hogy honnan vettem, ennek viszont örülök, hogy kint siker volt!És igen vannak benne nagy nevek :) a lényeg, hogy lesz 2. évad aminek sokan örülnek köztük én is!
2013. júl. 17. 23:30
8/10 A kérdező kommentje:
Na ez szuper, ha tényleg ilyen rajongótábora van akkor remélhetőleg megkapjuk a hármast!Az, hogy itthon megbukott az nem tudom miért lehet szerintem nagyon jó kis évad volt!
2013. júl. 17. 23:32
9/10 anonim válasza:
Nézettség nem volt nála rossz, de semmit nem hoztak ki a történetből, gagyi lett szvsz.
Itt a nézettségi adat: Revolution (NBC, 22.00) – 8,61M (18-49: 3.3, #3)
Bár ha azt nézed hogy a Breaking Bad és a Game of Thrones "csak" a dupláját hozza úgy hgoy a Revo egy országos csatornán megy.. nem rossz de nem is a legjobb.
10/10 anonim válasza:
Nem egy BB vagy GoT, de az NBC nem egy kategória az HBO-val vagy az amc-vel. Persze ezek a sorozatok tényleg jobbak, de másnak is szánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!