Ki revolution fan?
Figyelt kérdés
Nem gondoljátok hogy miles charlie apja ? Sztem olyan nyilvánvaló. Mondjuk én nem örülnék ha ez derülne ki. Jobban csípem nagybácsi szerepben2013. júl. 9. 13:44
1/13 Nirata válasza:
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ezen én is sokat törtem a fejem.... de nem tudom ):
vannak rá utalások de nem egyértelmü, viszont örülnék neki
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem az, de ki tudja, még mik derülnek ki :D Én egyébként nagy rajongója vagyok a sorozatnak, már várom a következő évadot ^^ Nektek ki a kedvencetek? :D
3/13 A kérdező kommentje:
Miles hát ki más? :P
neked?
2013. júl. 14. 14:15
4/13 Nirata válasza:
Miles, Bass, és Danny volt ):
És neked?
5/13 A kérdező kommentje:
írtam, hogy Miles :D
hatalmas XD a legjobb
2013. júl. 14. 16:17
6/13 kazuki válasza:
Hát én nagyon nem örülnék ha kiderülne hogy mies charli apja fúúúj egyébként nagyon csípem ezt a sorozatot bár nem értem hogy azért mert elment az áram kikapcsoltak a telefonok meg az elemes lámpák se működnek de azért szeretem! És mies meg nora a legjobb XD remélem hogy összejönnek
7/13 A kérdező kommentje:
Magát az elektromosságot sikerült blokkolnli ezért nincs semmi. Nem konkrétan az áramot
2013. júl. 26. 12:32
8/13 anonim válasza:
Nekem is szimpatikusabb miles nagybácsiként.
Nekem Miles meg Monroe a kedvencem.
9/13 anonim válasza:
Én, és Miles meg Nora a kedvenceim :)
10/13 A kérdező kommentje:
akkor még nem nézted végig az első évadot :(
2013. aug. 13. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!