Szereteitek a Dextert?
én is sajnálom :(
szerintem a végén, elkezdem szép apránként újra előről :)
Egyetértek a 20:11-es hozzászólóval, én is imádom.
Én eredeti hanggal nézem, nekem nagyon tetszik a főszereplő játéka is és a jól összerakott karakterek! Fantasztikus!
Én is meg fogom még nézni az elejétől, bár nem szeretek semmit újranézni, mert zavar, hogy tudom mi lesz... De ez annyira jó, mindig szívesen nézem.
Amúgy ti is kedvelitek (eddig legalábbis) dr. Vogelt (a neuropszichiáter nő)? :D
Nekem is volt, de jelenleg nincs.
Először kicsit úgy tűnt, hogy csak használni akarja Dextert, aminek érthető lett volna, ha Dex idővel véget vet. De aztán több információt kaptunk és láthattuk, hogy alapvetően normális, értelmes nő, és jó okkal kért szívességet Dextől. Tehát szerintem még az is lehetséges, hogy életben marad, mert nem lesz oka Dexternek megölni (remélem más nem öli meg, bár izgalmas lenne :P). De leginkább azért gondolom ezt, mert ugye ez az utolsó évad... Talán nem véletlen, hogy most itt van ez a nő és pont olyan a foglalkozása, ami által segíthet Dexternek megérteni bizonyos dolgokat.
De ez is csak egy elmélet, nem tudom, milyen befejezést terveznek a sorozatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!