Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A lent említett sitcomok...

A lent említett sitcomok közül melyiket ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy legyenek jó karakterek benne, erkölcsi tanulságok, és drámai jelenetek a jó poénok mellett. Ezek közül szeretnék választani:

The Office, Curbs your enthusiasm, Parks and recreation, Community, Arrested Development, Modern family, It's always sunny in philadelphia, Friends

Mivel ezek mind elég nagy címek a műfajban ha esetleg láttatok többet is akkor örülnék ha sorrendbe állítanátok szerintetek hogy lenne érdemes meglesni őket. :) Plusz egy pár szót ha írnátok az egész műről az is jó lenne. Köszönöm.

2013. júl. 15. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:

-The office /ha az amerikai változatról van szó/ jó pofa moderált humorú, de én csak addig nézném amíg szerepel benne Steve Carell. onnantól eset az egész.

-Parks and recreation kb mint ⇑

-Friends... hát az alap meg kell nézni mindennél előbb.

-It's always sunny in philadelphia a legbetegebb, de isten amit művelnek benne:D

A többiről nem írok semmit mert annyira nem ismerem őket, szóval ennyi az én véleményem ezekről.

2013. júl. 15. 01:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Community. Nagyon nagy kedvencem, de nagyon nem populáris sorozat. Nézd meg az első 2 részt. Ha behúz, akkor nagyon fogod szeretni, de ha értetlenül ülsz a képernyő előtt, hogy ez meg mi a f>#&sz volt, akkor felesleges folytatnod.

Egyébként ezt bármelyik sitcommal kapcsolatban tudom ajánlani. Én 3 résznyi lehetőséget szoktam adni egy-egy sorinak. Annyiból bőven kiderül, hogy fogom-e elvezni a továbbiakban.

A Jóbarátok, ahogy felettem is írták alapmű, vétek lenne kihagyni.

Amik nem szerepeltek a listán, de nálam a top10-ben vannak:

My name is Earl: egy az egyben megfelel a fent írt elvárásaidnak. Hatalmas sorozat.

Raising Hope: A My name is Earl készítőinek következő sorozata, a mai napig fut, érdemes bepróbálni.

Will&Grace: Nálam örök favorit.

Scrubs: Kórházas, orvosos, hihetetlenül jól megírt sitcom, felejthetetlen karakterekkel. (Az utolsó évadot már nem kellett volna leforgatni.)

Two pints of lager and a packet of crisps: Ha beveszi a gyomrod az angol humort. Friendshez hasonló, csak nem kötik őket az elmebeteg amcsi tévés szabályozások, ennek megfelelően minden csak nem polkorrekt.

2013. júl. 15. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:

2., épp a Scrubs miatt kezdtem el sitcomokat keresni, úgyhogy nem tudom elmondani mennyire megfogtál most. :D Mondjuk a My name is Earl engem nem fogott meg, de ment a zöld mindkettőtöknek.

Válaszok jöhetnek még ha gondoljátok. :)

2013. júl. 15. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!