Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot ajánlanátok?

Milyen sorozatot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A Jóbarátokat kívülről a legkisebb részletét is ismerem. Szeretem az Így jártam anyátokkalt is, de most valami újat akarok nézni. Valami tipp?
2013. júl. 11. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Doktor house -Kórházi

Mentalista -Gyilkoselkapós

Gyilkos elmék -Gyilkoselkapós

Dexter -Egy sorozatgyilkosról szól

Zöld íjász -Batman szindrómás ember megmenti a várost

Walking dead -Zombi apokalipszis

A búra alatt -Nemrég induló sorozat eddig 3 rész jelent meg (csak magyar feliratosan) Stephen King regénye alapján, szóval ha szereted az ilyeneket nézd meg...

Illetve van egy sorozat amit még nem láttam de állítólag jó: Homeland (A belső ellenség)

2013. júl. 11. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Sitcom legyen? Mert Friends és HIMYM is az.

Legjobb sitcomok: Parks & Recreation, Modern Family (bár újabb évadjai elég gyengék), Community (szintén nem a legjobb újabban, de az első 2-3 évad hatalmas), Office (UK), Better Off Ted, Arrested Development, New Girl, Scrubs, animációsak közül Archer hatalmas, és még sokat biztos kihagytam. Az összes nagyon jó, zseniálisak, persze lehet nem fog az összes tetszeni.

Ha nem csak sitcom érdekel, akkor legjobb drámák: Lost, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Sherlock, Justified, Homeland, Game of Thrones, Firefly (+Serenity), Dexter, The Sopranos, The Shield, The Wire, The Walking Dead (mondjuk ez a többi szintjét meg sem közelíti, de a közönség imádja).

2013. júl. 11. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Agymenők

A nevem Earl

2013. júl. 11. 20:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyi ötlettel elhalmoztatok :D Ma el is kezdem valamelyiket :) (Külön örültem a Dokiknak, mert azt véletlenül hagytam ki a kedvenceim közül :P )
2013. júl. 12. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Amit nem írtam (#2 vagyok), hogy mindent csak eredeti nyelven "szabad" nézni.

Ha magyarul nézed ne tudd meg mennyivel rosszabb változatot nézel. Egyszerűen elveszti a sorozat az eredeti jóságát.

Kivétel erre A nevem Earl, Arrested Development és Scrubs, ezek magyarul is nagyon jók, bár az eredeti még ezeknél is jobb.

2013. júl. 12. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

a felettem lévőnek:

Amit tilos magyarul nézni: Trónok harca

szörnyű

2013. júl. 12. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehetne sorolni, hogy mi szörnyű magyar szinkronnal, mert kb a valaha készült összes film és sorozat 90%-a. Esetleg több is. Gyorsabb a kevés kivételt felsorolni.

2013. júl. 13. 12:32
 8/8 A kérdező kommentje:
amúgy nem értem.. szerintem valamilyen szinten felesleges a szinkron, mert ha nem lenne akkor legalább lenne valami, ami motiválná az embereket arra, hogy nyelvet tanuljanak..bár ez saját meglátás :/
2013. júl. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!