Milyen sorozatot ajánlanátok?
Doktor house -Kórházi
Mentalista -Gyilkoselkapós
Gyilkos elmék -Gyilkoselkapós
Dexter -Egy sorozatgyilkosról szól
Zöld íjász -Batman szindrómás ember megmenti a várost
Walking dead -Zombi apokalipszis
A búra alatt -Nemrég induló sorozat eddig 3 rész jelent meg (csak magyar feliratosan) Stephen King regénye alapján, szóval ha szereted az ilyeneket nézd meg...
Illetve van egy sorozat amit még nem láttam de állítólag jó: Homeland (A belső ellenség)
Sitcom legyen? Mert Friends és HIMYM is az.
Legjobb sitcomok: Parks & Recreation, Modern Family (bár újabb évadjai elég gyengék), Community (szintén nem a legjobb újabban, de az első 2-3 évad hatalmas), Office (UK), Better Off Ted, Arrested Development, New Girl, Scrubs, animációsak közül Archer hatalmas, és még sokat biztos kihagytam. Az összes nagyon jó, zseniálisak, persze lehet nem fog az összes tetszeni.
Ha nem csak sitcom érdekel, akkor legjobb drámák: Lost, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Sherlock, Justified, Homeland, Game of Thrones, Firefly (+Serenity), Dexter, The Sopranos, The Shield, The Wire, The Walking Dead (mondjuk ez a többi szintjét meg sem közelíti, de a közönség imádja).
Amit nem írtam (#2 vagyok), hogy mindent csak eredeti nyelven "szabad" nézni.
Ha magyarul nézed ne tudd meg mennyivel rosszabb változatot nézel. Egyszerűen elveszti a sorozat az eredeti jóságát.
Kivétel erre A nevem Earl, Arrested Development és Scrubs, ezek magyarul is nagyon jók, bár az eredeti még ezeknél is jobb.
a felettem lévőnek:
Amit tilos magyarul nézni: Trónok harca
szörnyű
Lehetne sorolni, hogy mi szörnyű magyar szinkronnal, mert kb a valaha készült összes film és sorozat 90%-a. Esetleg több is. Gyorsabb a kevés kivételt felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!