Melyik film lehet ez?
Igazából nagyon régen ment a TV-ben, így csak pár dolgot tudok felidézni belőle. Ázsiai film (legalábbis a színészek azok voltak), egy kicsit természetfeletti, különböző férfiak voltak benne akiknek különleges képességeik voltak, igazából a 4 elemhez kapcsolható (ilyen tűz, víz stb). Még arra emlékszem, hogy az egyiknek valahogy lekerül a karja (most meg nem tudnám mondani, hogy levágják vagy mi lesz vele).
Ha valaki tudja melyik filmről beszélek, légyszi mondja meg a címét! Köszi.
Fogalmam sincs, hogy mi a címe, de valami hasonló nekem is rémlik.
Persze lehet, hogy nem ugyan az, de ez is ment a TV-ben, legalább 10 éve.
Utólag belegondolva gagyi film lehetett. Volt benne két fiatalabb srác (20 év körüliek) és valamilyen uralkodó (gondolom császár), aki 40 éves lehetett nagyjából. Utóbbi gyűjtötte a kardokat, míg a lánya (akibe szerelmes volt az egyik fiatal) köveket gyűjtött. Ezt a hobbiját egy jelenetben le is szólta az apja.
Ahogy a történet kibontakozott, kiderült, hogy a császár valójában gonosz és, hogy régen megölte a két srác szüleit.
Aztán a borzasztó finálénál ketten küzdöttek a szerencsétlen "gonosz" ellen, nyilván végül megölve őt.
(Ez megmaradt, mert én már akkor neki drukkoltam, mivel míg ő tisztességesen harcolt, a másik kettő egyszerre, aljasan, 2 oldalról próbálta ledöfni őt. :D)
Még rémlik egy jelenet, ahol a császár talpnyalója berohan a terembe, ahol gazdája ül egy trónon valami energianyalábot lövelve az égbe, és büszkén mondja urának, hogy sikerült megszázszoroznia az erejét.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!