Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a star wars 1...

Szerintetek a star wars 1 vagy a sw 2 a rosszabb? (miért)

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 03:32
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Star wars 2, mert abban alig van Jar Jar Binks. Pedig őt nagyon bírtam. <3
2013. júl. 10. 08:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz.
2013. júl. 10. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő rossz. Az első a kisfiú miatt mert nagyon ócska színész, csak a magyar hang dobja fel egy iciripicit. A második azért mert benne van az az idióta Jar Jar. Meg amúgy sem bírtam azokat a droid katonákat. Választani sajnos nem tudok, hogy melyik rosszabb. x)
2013. júl. 11. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja bocs mindkettőben benne van Jar Jar.
2013. júl. 11. 07:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a star wars 2 egy kicsit rosszabb.
2013. júl. 13. 13:13
 6/7 Prókátor ***** válasza:

Szerintem új SW1,2: egykutya; 3: ezt azt legalább megmagyaráz, és tűrhető; az igazi: SW eredeti 1! (új 4); majd A birodalom visszavág, és a csúcspont a Jedi visszatér! :-)

Ha mindenáron az új 1. - 2. -t kell rangsorolni, akkor azt mondom, hogy a 2 kicsit jobb. Talán csak azért mondom ezt, mert ott jelennek meg a klónok, akik a későbbi történésben fontos szereplők lesznek. Szóval, lehet, hogy csak a történeti sor miatt tetszik jobban! :-)

2013. júl. 16. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, az első részben sokkal jobb a fénykard párbaj, viszont a 2.részben Padmé szuperszexi.

Talán az első rosszabb (főleg Jar Jar és Anakin miatt).

2013. júl. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!