Szerintetek a star wars 1 vagy a sw 2 a rosszabb? (miért)
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 03:32
1/7 anonim válasza:
Star wars 2, mert abban alig van Jar Jar Binks. Pedig őt nagyon bírtam. <3
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz.
2013. júl. 10. 20:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettő rossz. Az első a kisfiú miatt mert nagyon ócska színész, csak a magyar hang dobja fel egy iciripicit. A második azért mert benne van az az idióta Jar Jar. Meg amúgy sem bírtam azokat a droid katonákat. Választani sajnos nem tudok, hogy melyik rosszabb. x)
4/7 anonim válasza:
Ja bocs mindkettőben benne van Jar Jar.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a star wars 2 egy kicsit rosszabb.
2013. júl. 13. 13:13
6/7 Prókátor válasza:
Szerintem új SW1,2: egykutya; 3: ezt azt legalább megmagyaráz, és tűrhető; az igazi: SW eredeti 1! (új 4); majd A birodalom visszavág, és a csúcspont a Jedi visszatér! :-)
Ha mindenáron az új 1. - 2. -t kell rangsorolni, akkor azt mondom, hogy a 2 kicsit jobb. Talán csak azért mondom ezt, mert ott jelennek meg a klónok, akik a későbbi történésben fontos szereplők lesznek. Szóval, lehet, hogy csak a történeti sor miatt tetszik jobban! :-)
7/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés, az első részben sokkal jobb a fénykard párbaj, viszont a 2.részben Padmé szuperszexi.
Talán az első rosszabb (főleg Jar Jar és Anakin miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!