A Szulejmán sorozatban mi lesz mahidevrannal és haticével? A törököknél ahol tartanak meghaltak vagy még nem? Ha igen hogyan? És nigar asszonyal? Neki lánya vagy fia lesz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 17:04
1/9 anonim válasza:
Mahidevran elete vegeig askalodik Hurrem ellen neki koszonheto hogy meghal Mehmet.
Hatice ongyilkos lesz./mergetiszik/
Nigar asszony leurik egy sziklarol
Szerintem fia lesz de nem biztos..:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ .
2013. júl. 9. 07:30
3/9 A kérdező kommentje:
És Hürrem meg Hatice gyerekeivel mi lesz?
2013. júl. 9. 10:07
4/9 anonim válasza:
Hurrem elso szulott fiat ugye Mahidevrannak koszonhetoen megolik....
Hatice gyerekerol nem tudook semmit :(
5/9 anonim válasza:
Érdekes, mert a valóságban Mehmet herceg betegségben halt meg Esztergom várának ostromát követően. Maidevran pedig számüzetésben élt, miután Mustafa-ra rábizonyítottak vagy legalábbis próbáltak egy összeesküvést Szulejmán ellen, ami után kivégezték.
Nigarnak ha jól tudom lánya született a sorozatban, wikipédián mintha ezt írták volna.
6/9 anonim válasza:
elottem szolo a sorozatba igy van :)
7/9 anonim válasza:
Valoban mehmet herceg igazabol baranyhimloben halt meg amit a harc alatt kapott el. Mahidevran a valosagban a szegenysegbben/oregsegben halt meg. Hatice gyerekeit szulejmán kivegezte hogy ibrahim generacioja ne maradjon fent. Tehat a sorozatban nagyon sok mindenen valtoztattak. Mustafat a szulejman megoleti, de utana meg is benne volt 3evad vegeig, de mustafanak csak 1553ban kell hogy meghaljon!
8/9 anonim válasza:
*baranyhimlo/vagy pedig ideglazban. a torokok ezt nem jegyeztek fel pontosan!
9/9 anonim válasza:
nigar asszonynak lánya lesz.de meg hel ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!