Van itt olyan aki szereti a Glee-t?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla, hol tartotok benne, ki a kedvenc szereplőtök, kit nem szerettek annyira, ki a kedvenc párotok? stb. :)2013. júl. 7. 13:02
2/11 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ -.-
olyan írjon aki szereti is.
2013. júl. 7. 21:03
3/11 anonim válasza:
Ha felteszed a kérdést, akkor miért nem fogadod el a nemleges választ?
4/11 anonim válasza:
Nekem pl. kifejezetten tetszett, és kár, hogy a magyar "nézettség" miatt csak az első évadot adta le a RTL Klub, holott a FOXon ősszel kezdik az 5. évadot...
5/11 A kérdező kommentje:
igen, de én megnéztem angolul, magyar felirattal mert szerintem az eredeti hangjuk jobb mint a magyar szinkron :)
te hol tartasz? :)
2013. júl. 17. 00:13
6/11 anonim válasza:
Én csak az első évadot láttam a RTL Klubbon. Az tetszett.
A többihez még lusta voltam nekifogni :)
De ami késik nem múlik...
7/11 A kérdező kommentje:
akkor kezdd el nézni :D a többi évad is nagyon jó :)
2013. júl. 17. 12:51
8/11 anonim válasza:
Én nem szeretem, én imádom!:) nagy kár, hogy a magyarok, nem nézik...szerintem is jobb az eredeti hangjuk:) én láttam az összeset, de a negyedik évad nem nagyon tetszett, remélem az ötödik kicsit összeszedettebb lesz...A kedvencem Blaine, és Klainer vagyok. nem is kicsit;) Akiket nem szeretek, azok az új évadosok:Kitty, Marley, Jake, Ryder és a többiek...neked?:)
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszett annyira a 4. évad és az új szereplők sem.. a kedvenc szereplőm egyértelműen Kurt :) és én is Klainer vagyok :) de Artiet, Rachelt és Quinnt is nagyon szeretem :)
2013. aug. 10. 17:07
10/11 A kérdező kommentje:
Finn-t a sorozatban nem annyira szerettem, de azért sajnálom, hogy meghalt..:/
2013. aug. 10. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!