Tudtok több részes fairy tail-hez hasonló animéket vagy ami szerintetek jókat? és ki szereti a fairy tail-t?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 20:58
1/5 anonim válasza:
Elmegy , van nála műfajon bellül is sokkal jobb.
One Piece-t , Claymore-t , KenIchi-t , Hunter x Hunter (2011)-et , The Law of Ueki-t , mindenképp ajánlom , ha a sablon ft tetszett ezek is fognak.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 28. 19:16
3/5 anonim válasza:
nekem tetszett. lehet hogy sablon de azért nem olyan rossz. csak túl sokáig húzzák benne a harcokat (legalábbis szerintem)
fullmetal alchemist brotherhoood
fullmetal alchemist
Soul Eater
Sword Art Online
Death Note
Accel World
Dantalian no Shoka
még sajnos nem néztem annyit mint szerettem volna látalanban meg nem akarok küldeni olyat amit még nem néztem végig meg olyat se ami nem tetszett.
5/5 anonim válasza:
személy szerint nelem tetszik
én ajánlanám:
d. gray-man
nurarihyon no mago
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!