Miért bőgtem majdnem a South Parkon?
Figyelt kérdés
A rész ugye lemegy, bemondják a szinkronhangokat, aztán jön az a zene, repülőgép, narancssárga betűk dőlté válnak, Comedy Central sugárzás mutatása.
Már évek óta nem láttam részt, de most ezt lecsekkoltam, ezt a végét, és tök elszomorodtam. Nem tom mér.
Kicsit olyan szomorúság jött rám, mint mikor ilyen ijesztgetős oldalra kattolok.
Ilyen megmagyarázhatatlan rosszkedv. Nehéz leírni, és elég nagy hülyeség. Ötlet?
2013. júl. 7. 10:42
1/1 Bonanno válasza:
Hát szerintem vagy az epizód tartalma volt olyan vagy tudat alatt valami eszedbe juttatott egy rossz emléket amit nem tudsz felidézni. Nem feltétlenül a South Park volt az de lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!