Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Skins 7. évad. Nektek sem...

Skins 7. évad. Nektek sem tetszett?

Figyelt kérdés

Én láttam az új részt, és kicsit csalódtam, mert nekem nem adja át a Skins érzést.

Ha láttátok nektek mi a véleményeteket?

2013. júl. 6. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:

láttam már a 2. részt is... (kb fél órája)

És nem valami happy.

Az tény,hogy ez már nem "az a Skins" és ezen mindenki fent akad de szerintem nem kéne. Mit mondtak az előzetesben? "The time changes everyone" ez már nem lehet az a skins. Ott 16-17 éves gyerekek voltak most meg 20-21 éves friss felnőttek.

2013. júl. 9. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem a végén a csavar meglepett. Igen, itt már nem szeles kamaszokról van szó, hanem friss felnőttekről. Nem tetszett, hogy kinyírták Naomit, és az sem, hogy Effynek börtön sorsot szántak, aki már mindent túlélt. Talán Cook részeinél lehet egy kis "Skins érzés", de itt már a karakterek életének lezárásáról van szó. Ennek az évadnak nem az a szerepe, mint a korábbiaknak. :)
2013. júl. 10. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
most néztem meg az első két részt, és egyáltalán nem az mint régen. Nem jön át úgy mint az előző összes. Ezt nem érzem magaménak.
2013. júl. 21. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A Fire rossz.

A Pure jobb.

A Rise sokkal jobb lesz (elvileg).

2013. júl. 25. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A Rise első része nekem nagyon tetszett!!! Megnéztem kétszer is. Elképesztő az a csaj benne (Charlie). Effy-sek is elmentek, viszont Cassie második részét meg se néztem.
2013. aug. 1. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Effy-s jó volt szerintem.

Cassie történetén halálra untam magam.

Cook sztorija megint tetszett, várom a 2. részt is. :D

2013. aug. 7. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ezt már úgy kezelem,hogy nem skins hanem vm.más... MErt ugye régebben a gimi,bulik összekötötték őket,és pont ez volt benne a legjobb,de most már ez teljesen megszakadt.Ez nekem se tetszett annyira.Főleg Cook változott,(olyan helyzetekben,mint ami a rise-ban volt a régi cook nevetett volna,de én ebben nem láttam,egyszer se ÚGY nevetni.)Ez csak az én véleményem.Egybként ha már dönteni kell a legjobb a cassie-s volt szerintem.
2013. aug. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!