A Hannibál második évadját várjátok már? Szerintettetek hogy fog folytatódni a történet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:40
11/15 anonim válasza:
Hello! :)
Kezdeném azzal, hogy a Hannibal a kedvenc sorozatom. Természetesen Mads Mikkelsen és Hugh Dancy a fő okok. Főleg Mads Mikkelsen...
Nem fogom magasztalni se a színészeket se a sorozatot, ti már úgyis megtettétek és nem tudnám hamar abbahagyni.
Mindenben egyetértek.
Kivéve, hogy salit csinálna nektek.
A sali miatt meg mert egyből megölné mindannyiótokat.
Ez most komoly? huszonéves lány vagy és azt hiszed TE fogsz enni és nem Ő ??? az első gondolata az lesz hogy: "Hmmm... fincsi..." ha meglát!
Nem mintha így nem vállalnám be a találkozást...
12/15 anonim válasza:
Figyi februárban leszek 25, de akkor is bevállalnám Hannibált.. életem utolsó randija lenne a vele töltött vacsi.. de megérné.. bár, ha érdekesnek találna, talán nem csinálna belőlem rögtön főételt. Max. elszórakozna velem egy darabig. Végülis.. mindkettőnknek megérné a dolog. XD
13/15 anonim válasza:
Először nem tetszett Mads Mikkelsen, de már a 7. rész után szájtátva néztem :D
14/15 anonim válasza:
#13-ik Ezzel én is így voltam. Először: Jesszus ez melyik bolygórol gyütt... és akkor megláttam Jack Crauvford (remélem jól írtam) irodájában, amint épp analizálja Willt .. és csak ennyi jutott eszembe: AZtaa, ez egy igazi férfi, TÖKÉLETES :D
15/15 anonim válasza:
És ma a forgatás is elkezdődött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!