Leszbikus filmek?! Esetleg sorozatok?!
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengetegen kérdezték már itt az oldalon hogy milyen jó leszbikus témájú filmek, illetve sorozatok vannak. De most én is ezzel a kérdéssel jönnék, viszont nekem van pár kritériumom. Sorozatok közül láttam az egész L wordod, és Lip Service-t. Filmek közül pedig Egy szoknya, egy szoknya, D.E.B.S., I can't think straight, Loving Annabelle és holnap megnézem a Gray matterst. Tehát ezeken kívül tudnátok ajánlani nagyon-nagyon jó leszbikus filmeket? Fontos lenne még az, hogy ne legyenek ilyen nagyon régi filmek. Ezalatt értem azt, hogy olyan 2004-nél ne legyen régebbi, és semmiképp ne "kösztümös" film legyen, és ne ilyen 70-80-as években játszódjon! Válaszotokat előre is köszönöm! :)#film #leszbikus sorozat
2013. júl. 5. 21:35
1/21 anonim válasza:
2/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezek tényleg jónak tűnnek! :)
2013. júl. 6. 08:50
4/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 6. 10:13
6/21 anonim válasza:
online - filmek pont cc oldalon megtalálod a Köpönyegforgató című filmet. - Szerintem nagyon aranyos. és nem is olyan régi. :)
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!! :)
2013. júl. 6. 21:16
8/21 anonim válasza:
Elátkozott szerelem(Lost and Delirious)
Igaz ez 2001-es, de szép története van:)
9/21 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. júl. 11. 21:51
10/21 anonim válasza:
My summer of love
Bloomington
the gymnast
South of nowhere, Sugar rush sorozat
Kyss mig (az egyik kedvencem)
Kár hogy nem szereted a kosztümös filmeket, mert a Fingersmith és a Tipping the velvet nagyon jó leszbikus filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!