Mentsd meg a pompomlányt!
Esetleg ajánlhatom a Jack & Diane-t is, bár az filmként nem a legjobb, de remekül mutatja be két leszbikus tinilány szerelmét. (Egyelőre csak angolul elérhető)
Sorozatok közül amit én mindenképp ajánlok az az L word, Lip Service. Eddig ezeket láttam. De például sokan a Skins-t is dícsérik, ami viszont ha jól tudom nem konkrét leszbikus sorozat, de futnak benne leszbikus szálak is. Én most azt töltöm. :)
Filmek közül Egy szoknya, egy szoknya (Imagine me and you)
Ami nekem is nagyon tetszett, az a D.E.B.S. - Kémcsajok. És Jordana Brewster karaktere (Lucy Diamond) tényleg nagyon szexi benne. :P
Tegnap néztem az Elveszed az eszem (I Can't thing straight) című filmek. Nekem tetszett, mert maga a történet jól ki van találva, viszont én nem nagyon szeretem az ilyen arab, török filmeket, úgyhogy ez a része nem tetszett. De a főszereplő hölgyemények szépek benne.
Amit pedig ma láttam a Szerelmem Annabelle (Loving Annabelle). Na ez az a film ami viszont tényleg nagyon-nagyon jó!! Ajánlom mindenkinek! A története nagyon ki van találva, és én egy percig se éreztem, hogy unnám a filmet. Szerintem nagyon izgalmas és izgató. :P Bár egyetlen hátránya, hogy a vége kicsit befejezetlen. Nemtudom ki hogy van vele, de bennem azért hagyott pár kérdést. Nem akarom itt lelőni a "poén" meg hogy miről szól, de én a végét nem teljesen értettem... Ennek ellenére tényleg szuper film!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!