Melyik volt az a sorozat amit a leggyorsabban néztetek meg?
Figyelt kérdés
És most nem arra gondolok hogy 3 részes minisorozat, hanem hogy képtelenek voltatok abbahagyni a nézését.2013. júl. 5. 19:03
11/16 Fan válasza:
Prison brake
Strike back
Person of interest
13/16 anonim válasza:
Egy koreai sorozat, a címe: To the Beautiful You.
A koreai sorozatkoról tudni kell, hogy egy rész egy órás kb., és én amikor elkezdtem nézni egy szombati napon, aznap megnéztem egymás után 10 részt. xD Aztán vasárnap be is fejeztem. :')
De kb. az összes koreai sorozattal így vagyok, ha tetszik a történet, a szereplők, rákattanok, és képtelen vagyok "letenni".
Még van egy sorozat, a Big Bang Theory, amikor elkezdtük nézni tavaly nyáron a nővéremmel, 2 hét alatt lenyomtunk 5 évadot. :D
15/16 anonim válasza:
The Walking Dead,Odaát,viszont a Trónok harca visszi a pálmát,3 nap alatt végignéztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!