Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legdurvább Fűrész rész?

Melyik a legdurvább Fűrész rész?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom van 7 része. Melyik a legdurvább amitől tényleg be lehet sz@rni??? :D
2013. júl. 5. 11:33
 1/4 Rs. ***** válasza:
1,2,3, de nem lehet tőle besz*rni szerintem :)
2013. júl. 5. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Egyébként tudsz olyan horror filmet ami rohadtul ijesztő??
2013. júl. 5. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

legdurvább? háát...

nem egészen értem mire akarsz ezzel utalni pontosan, de az első a legmélyebb nyomot hagyó (összebarátkoztunk rendesen a karakterekkel, erre az egyiknek foot cut, a másiknak meg kampec), a második a legnyomasztóbb (minden játékos egy egyéniség, én daniellel és amandával tudtam legjobban azonosulni, szerencsémre épp ők élték túl), az ötödikben van a legdurvább csapda (habár ezt sokan cáfolják; a körfűrész), és a hatodikban sajnáltam legjobban a csávót (ezt csak annyival tudom magyaráz, hogy habár tudom, hogy semmi értelme, de nagy szinkron-rajongó vagyok. ott kezdődött, hogy az összes harry potter szereplőnek megtanultam a magyar hangját. és schnell ádámot nagyon szeretem. gondoljunk csak bele: ki ne szeretné briant, a family guyból? :D)

2013. júl. 6. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
*magyarázni
2013. júl. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!