True Blood vagy Teen Wolf?
Figyelt kérdés
nem tudom melyik sorozatot nézzem meg, adnátok tippeket? Mlyik félelmetesebb? És mennyire? Vannak bennük hirtelen jelenetek?2013. júl. 5. 09:47
1/11 anonim válasza:
Én a Teen Wolf-ot nézem, a másikat még nem láttam, de tervezem megnézni. Először azt hittem a Teen Wolf-ra, hogy ilyen nyálas, romantikus sztori, de kellemesen csalódtam. Vannak benne durvább jelenetek,főleg a 3. évadban. Én csak ajánlani tudom :) De ha van időd, szerintem nézd meg mindkettőt.
2/11 anonim válasza:
A True blood igazán véres és senki sem szégyenlős benne.
3/11 FannaL válasza:
True Blood sokkal félelmetesebb.
5/11 anonim válasza:
True Blood, méghozzá fényévekkel :D
A másikból is láttam pár részt, de nem jött be...
6/11 anonim válasza:
true blood sokkal jobb:D
gepen nezd meg az elso 3 evadot ,mert ha az megvan tudod nezni este animexen 22 vagy 22:10-15 tol :D
7/11 anonim válasza:
én mindkettőt nézem és ugyan olyan jók !
8/11 anonim válasza:
True Blood.
Nem mondanám félelmetesnek, bár az tény, hogy senki sem szégyenlős benne:) Nagyon jó kis sorozat, nem fogod megbánni ha megnézed.
9/11 Miss Cute válasza:
Teen Wolf midenkeppen:))
ez olyan sorozat ami az evadok soran egyre csak jobb lesz:) en most tartok a 3.evadnal es eszmeletlen jo:))
10/11 anonim válasza:
A true blood véresebb, erotikusabb, az első perctől izgalmas:-)
A teen wolf először kicsit unalmas, de később nagyon jó lesz, poénok is vannak, a szereplők szerethetőek, a harcjelenetek jók.
Én mind2t nézem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!