Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézi valaki a Második esély...

Nézi valaki a Második esély című sorozatot? Mit mondott Chema Belindának, hogy a lány most úgy tudja, tényleg ő az apja? Lemaradtam és nem tudom.

Figyelt kérdés
Azt láttam hogy Belinda örül hogy tényleg ő az apja, Chema meg úgy emlegette neki Valáriát, hogy az anyád. Innentől kezdve elég kusza a dolog...
2009. okt. 16. 08:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa ez a marcia még a végén kiderül hogy szerette Jorge-ot...annyit tudok hogy ő majd diliházba kerül mert megbolondul és azt hiszem felvágja az ereit vagy valami ilyesmi...

Mb

2009. okt. 19. 23:00
 22/32 A kérdező kommentje:

Szerintem a maga módján szereti Jorgét, csak hát alapból egy kicsit dilis, meg hát ép ésszel nem hiszem hogy ki lehet bírni a gyilkosségokat, főleg hogy a saját testvérét is megölte.

Amúgy szerintem Marcia sokkal szebb mint Valeria. Mármint most szerepektől eltekintve, mint ember. Valeria túl mű: a mellei, a szája és ki tudja még mi. Egy kicsit el van túlozva. A Marciát játszó színésznő viszont szép. Lehet hogy rajta is van ez-az műtve, de nem tűnik fel annyira.

2009. okt. 20. 10:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon össze vannak kuszálva a dolgok.Valeria anyja nevelt fel 3gyereket,én nem is értem.Csak Valeria a sajátja,miért nevelte Jorgét meg Belindát?Vagy ő is azt hitte hogy Belinda Valeria gyereke?Szóval akkor ez a Chema 4nőnek csinált gyereket ez azért már nekem magas.Belindának ki az anyja?Most nem vágom ezt az egészet.Valeria szült egy fiút,Chema kicserélte a saját lányára aki szintén akkor született valakitől???Mire is volt ez jó?Miért nem volt úgy jó ahogy van?Vagy égett a pofája a felesége előtt hogy egy másik nő szült neki gyereket?(Belindát)Bár nem hiszem hogy zavartatta volna magát...!Ez nekem már azért vicces,fiút lányra cserélni...Kivéve ugye ha nem császárral szült.De mire volt ez jó,akár Andrest is nevelhette volna a saját képére mint Belindát!Valaki magyarázza el!:D
2009. okt. 20. 13:49
 24/32 anonim ***** válasza:
mondta chema h ő nem neveli fel pablo gyerekét és ezért cserélte ki őket. Belindának mondta ezt.
2009. okt. 20. 18:04
 25/32 anonim ***** válasza:

egyik gyerek sorsa sem volt a legjobb :S de az hogy Marcia még valeria vérszerinti apjával is összejön az már sok(k) :) de mondjuk igaz, hogy nő létemre meg annak ellenére hogy gonosz szerepet játszik a Marcia karakterét játsző nő engem is megfogott :) van 1-2 ruhája ami méginkább :):))))

Mb

2009. okt. 20. 22:29
 26/32 A kérdező kommentje:

Marciának sok jó ruhája van:)

Meg szép gyűrűi:)))

Én is arra gondoltam ám h azért nem akarta Valéria gyerekét ott tartani a házban, hogy egy "paraszt" gyereke nem kell neki.

Viszont most amikor bejött a képbe ez az Arismendi vagy kicsoda, és Chema mondta h mennyire utálja, egyből arra gondoltam hogy az lesz Valeria igazi apja és azért utálja ennyire.

2009. okt. 21. 12:17
 27/32 anonim ***** válasza:

végre ma láttam belőle egy kicsit :D:D mit ne mondjak elég sok változás történt.Belinda ma kapta a terrort rendesen mindenkitől :D de megérdemelte

Mb

2009. okt. 22. 18:51
 28/32 anonim ***** válasza:
Nehogymár!Akkor lehet hogy az a vén ember(Belinda fiújelöltjének az apja vagy kije)az Valeria apja?Az nem az a vén ember akihez Marcia akar költözni?
2009. okt. 22. 19:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Valeria apja Augustin Arismendi nagybátyja.
2009. okt. 23. 07:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Valeria vérszerinti apja a nagybátyja annak akivel Belinda találkozott az a " fiú jelölt"
2009. okt. 23. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!