Nézi valaki a Második esély című sorozatot? Mit mondott Chema Belindának, hogy a lány most úgy tudja, tényleg ő az apja? Lemaradtam és nem tudom.

Nekem furcsa ez a marcia még a végén kiderül hogy szerette Jorge-ot...annyit tudok hogy ő majd diliházba kerül mert megbolondul és azt hiszem felvágja az ereit vagy valami ilyesmi...
Mb
Szerintem a maga módján szereti Jorgét, csak hát alapból egy kicsit dilis, meg hát ép ésszel nem hiszem hogy ki lehet bírni a gyilkosségokat, főleg hogy a saját testvérét is megölte.
Amúgy szerintem Marcia sokkal szebb mint Valeria. Mármint most szerepektől eltekintve, mint ember. Valeria túl mű: a mellei, a szája és ki tudja még mi. Egy kicsit el van túlozva. A Marciát játszó színésznő viszont szép. Lehet hogy rajta is van ez-az műtve, de nem tűnik fel annyira.

egyik gyerek sorsa sem volt a legjobb :S de az hogy Marcia még valeria vérszerinti apjával is összejön az már sok(k) :) de mondjuk igaz, hogy nő létemre meg annak ellenére hogy gonosz szerepet játszik a Marcia karakterét játsző nő engem is megfogott :) van 1-2 ruhája ami méginkább :):))))
Mb
Marciának sok jó ruhája van:)
Meg szép gyűrűi:)))
Én is arra gondoltam ám h azért nem akarta Valéria gyerekét ott tartani a házban, hogy egy "paraszt" gyereke nem kell neki.
Viszont most amikor bejött a képbe ez az Arismendi vagy kicsoda, és Chema mondta h mennyire utálja, egyből arra gondoltam hogy az lesz Valeria igazi apja és azért utálja ennyire.

végre ma láttam belőle egy kicsit :D:D mit ne mondjak elég sok változás történt.Belinda ma kapta a terrort rendesen mindenkitől :D de megérdemelte
Mb

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!