Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani sorozatokat?...

Tudnátok ajánlani sorozatokat? (18/L)

Figyelt kérdés

Mivel itt a nyár és az összes sorozat, amit nézek szünetel [Mentalista, Trónok Harca, stb.], jó volna belekezdeni egy újba, csak nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes néznem. Olyat szeretnék, ami semmiképp sem sablonos, megvan benne a kellő izgalom. Nálam elengedhetetlen a humor és egy kis szerelmi szál. Szóval - ajánlanátok? :)

Eddig ilyeneket néztem: CSI: Miami helyszínelők, Szökés, Vámpírnaplók (csak az első két évad tetszett!), Mentalista, Gossip Girl első évada, X-akták és Trónok Harca, mint abszolút kedvenc, stb.

Néhányat már beterveztem, amiről azt mondták a barátnőim, hogy jó [Pretty little liars, Sherlock, Walking Dead]. Előre is köszönöm szépen!

2013. júl. 2. 10:12
 1/7 FannaL ***** válasza:
100%
Jók amiket beterveztél. :)Én a Sherlock mellett még nagyon szeretem a Profilozók című sorozatot vannam benne húzós helyzetek. Esetleg még a Castle az ami ilyen nyomozgatós és némi szerelem is van benne. Bár nem tudom, hogy a CSI ban milyen szerelmi szál van. De még merem ajánlani a Gyilkos Elmék sorozatot, itt van izgalom, mivel általában sorozatgyilkosokkal van dolguk akiknek nagyon nagy "beütéseik" vannak. Dr. Csont ebben tényleg van szerelmi szál, imádom ezt a sorozatot is itt általában csak egy gyilkosság van és az viszi végig az epizódot.
2013. júl. 2. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Walking dead szerintem nem pont egy nyári sorozat.. elég depis.

Az Odaát (supernatural) szerintem tetszene neked.

Zöld íjász, Alcatraz, The Following, Vegas, Spartacus (bár az elég szabad szellemű sorozat, lehet nem pont lánynak való)

2013. júl. 2. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Elveszett lány
2013. júl. 2. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, az Odaát és a Gyilkos elmék is a listámon van, szóval biztosan belenézek. :D

2013. júl. 2. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Teen wolf

Dél királynője

Lost

Ördögi kör

Elisa nyomában

Originals

Szépség és a szörny 2012

2013. júl. 2. 13:35
 6/7 FannaL ***** válasza:

Ja ömm igen, még valami. Október 15-től kezdődik egy új sorozat a Vámpírnaplók egy spin-off sorozatja lesz majd az Ősökkek középpontban. Csak gondoltam szólok, hátha érdekel majd, bár nem tudom mennyi időd lesz rá. Én csak őket bírtam a TVDben. :)

Esetleg még az ilyen nyomozós a Döglött akták, de szerintem tényleg jobb a Gyilkos elmék.

2013. júl. 2. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, mindet felírtam a listámra! :D

Az Ősökön is gondolkodtam, bár eléggé félek tőle, mivel Julie Plec igencsak elrontotta... mindegy, köszönöm a többit. ;)

2013. júl. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!