Tudnátok ajánlani sorozatokat? (18/L)
Mivel itt a nyár és az összes sorozat, amit nézek szünetel [Mentalista, Trónok Harca, stb.], jó volna belekezdeni egy újba, csak nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes néznem. Olyat szeretnék, ami semmiképp sem sablonos, megvan benne a kellő izgalom. Nálam elengedhetetlen a humor és egy kis szerelmi szál. Szóval - ajánlanátok? :)
Eddig ilyeneket néztem: CSI: Miami helyszínelők, Szökés, Vámpírnaplók (csak az első két évad tetszett!), Mentalista, Gossip Girl első évada, X-akták és Trónok Harca, mint abszolút kedvenc, stb.
Néhányat már beterveztem, amiről azt mondták a barátnőim, hogy jó [Pretty little liars, Sherlock, Walking Dead]. Előre is köszönöm szépen!
A Walking dead szerintem nem pont egy nyári sorozat.. elég depis.
Az Odaát (supernatural) szerintem tetszene neked.
Zöld íjász, Alcatraz, The Following, Vegas, Spartacus (bár az elég szabad szellemű sorozat, lehet nem pont lánynak való)
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, az Odaát és a Gyilkos elmék is a listámon van, szóval biztosan belenézek. :D
Teen wolf
Dél királynője
Lost
Ördögi kör
Elisa nyomában
Originals
Szépség és a szörny 2012
Ja ömm igen, még valami. Október 15-től kezdődik egy új sorozat a Vámpírnaplók egy spin-off sorozatja lesz majd az Ősökkek középpontban. Csak gondoltam szólok, hátha érdekel majd, bár nem tudom mennyi időd lesz rá. Én csak őket bírtam a TVDben. :)
Esetleg még az ilyen nyomozós a Döglött akták, de szerintem tényleg jobb a Gyilkos elmék.
Köszönöm szépen, mindet felírtam a listámra! :D
Az Ősökön is gondolkodtam, bár eléggé félek tőle, mivel Julie Plec igencsak elrontotta... mindegy, köszönöm a többit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!