Tudnátok jó sorozatokat ajánlani?
Eddig amik tetszettek, azok ezek voltak:
-Tudorok
-Trónok harca
-Vámpírnaplók
-Egy hős legendája(bár ezt nem néztem végig)
-Bűbájos boszorkák
-Merlin kalandjai
-Dr. House
-Szellemekkel suttogó
A The Walking dead-et elkezdtem nézni, de olyan szinten negatív hatással volt rám(nem mertem aludni, mindenhol zombikat láttam), hogy azt abba hagytam.
Valami olyan sorozatot keresek, ami magával ragad, és hasonló ezekhez. A legeslegjobban a Tudorok és a Trónok harca tetszett. Tudnátok ajánlani hasonlóakat, amik magával ragadóak, izgalmasak, de nem félelmetesek?:)
Köszönöm!
A Tudorok szintjét csak ez üti meg:
Borgiák
- sorozat -
(The Borgias, 2011)
Köszönöm!:)
Hát ha majdnem olyan jó, mint a Tudorok, akkor mindenképpen megnézem!
Ha a Tudorok valóban nagyon tetszett, akkor ajánlom az alábbi remek filmet is, ami kapcsolódik a témához:
A másik Boleyn lány
(The Other Boleyn Girl, 2008) [link]
Hát a True Blood vámpíros, vérfarkasos csak elég erotikus így szerintem az elkezdése előtt nézz meg egy trailert, hogy megtudd bírni fogod-e. Amúgy nagyon jó sztorija van és izgalmas is.
Ha a szellemekkel suttogót megbírtad nézni, akkor egy kicsit kockázatos, de elkezdheted a Supernaturalt (Odaát).
Az elején egy kicsit félelmetes, de utánna hozzászokik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!