Hangulatilag hasonló film mint a twilight? (nem kell hogy vámpíros legyen. )
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik a film (persze csak az első rész a többi már teljesen más ) hangulata a borongós idő , Bella csöndes karaktere ( és szerintem az első részben igen is szerethető) tetszik hogy ilyen magának való és aztán megváltozik vagy hogy is mondjam. Talán aki szereti az ilyen stílust érteni fogja. Tetszik hogy jön " a tökéletes férfi" ... Tudtok kicsit is hasonló filmet mondani?2013. jún. 30. 19:29
2/7 anonim válasza:
Nekem hasonló érzések kavarogtak a fejemben mikor a Salo, avagy Sodoma 120 napját néztem, mint a Twilight filmek közben.
3/7 A kérdező kommentje:
haha :D ez kivételesen jó volt. De most komolyan tudom sokan utálják a csili-vili vámpír részt és az alakításokat én sem bírtam, de a többi jó
2013. jún. 30. 22:19
4/7 anonim válasza:
Nézd meg a Burok címü filmet, a sztoriját ugyan az a nő írta aki az Alkonyatot. Lényegében ugyan az csak földönkívüliekkel...
5/7 anonim válasza:
Vámpírnaplók (sorozat)
Odaát ( sorozat)
Gossip Girl ( sorozat)
A burok
Titkos kör
Szépség és a szörny
6/7 A kérdező kommentje:
a burkot már láttam és tetszett :)
2013. júl. 3. 21:54
7/7 anonim válasza:
A burok könyvben is nagyon jó ha szeretsz olvasni olvasd el!!
Százszor jobb mint a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!